• Feb 13, 2024

Det er mange som ønsker å komme seg vekk fra Norge i løpet av vinteren, og vurderer å låne penger til ferieturer og betale dette tilbake når feriepenger eller skattepenger kommer. Men er dette lønnsomt? Vi skal se litt på hvordan dette kan være ganske lønnsomt dersom du gjør det på rett måte.

Les mer
  • Feb 13, 2024

Kredittkort har mange forskjellige fordeler. Mange av dem gir kjøpsfordeler, forsikringer og bonuser til reiser og opphold verden over. Men hvordan fungerer egentlig slike forsikringer? Her skal vi gå gjennom 5 viktige vilkår du er nødt til å være klar over.

Les mer
  • Jan 6, 2024

Når du er ute og reiser koster det ganske mye å bruke norske kort i minibanker og handle i butikker. Mange kredittkort påstår å være gebyrfrie, men likevel tilkommer det valutapåslag og minibankgebyrer fra utsteder.

Les mer
  • Dec 1, 2023

Det er mange som drømmer om å komme seg bort på vinteren, og har kanskje noen feriedager til gode som de ønsker å komme seg bort til et varmere land. Men hva gjør du når feriepengene allerede er brukt opp, og julen har spist opp hele budsjettet? Da er det mulig å få et lån til reise gjennom forbrukslån, og betale dette tilbake med små beløp hver måned.

Les mer
  • Sep 7, 2023

Lange flyreiser kan være utfordrende, spesielt når du prøver å drepe tiden mens du sitter fast i en trang sete i flere timer. Heldigvis har moderne teknologi gjort det mye lettere å underholde deg selv under slike forhold. Vi skal se nærmere på 6 spennende tidsfordriv du kan gjøre på en lang flyreise eller mellomlandinger.

Les mer
  • Jul 31, 2023

En guide til de 10 vanligste feilene folk gjør når de reiser til diverse land, og hvordan du kan unngå dem.

Les mer