• Sep 7, 2023

Lange flyreiser kan være utfordrende, spesielt når du prøver å drepe tiden mens du sitter fast i en trang sete i flere timer. Heldigvis har moderne teknologi gjort det mye lettere å underholde deg selv under slike forhold. Vi skal se nærmere på 6 spennende tidsfordriv du kan gjøre på en lang flyreise eller mellomlandinger.

Les mer
  • Jul 31, 2023

En guide til de 10 vanligste feilene folk gjør når de reiser til diverse land, og hvordan du kan unngå dem.

Les mer
  • Jul 20, 2023

Skal du ta ut penger på minibanker på flyplasser blir det ofte veldig kostbart med tanke på valutapåslag og gebyrer. Så hvor er det billigst å ta ut euro? I denne artikkelen skal vi gjennomgå flere metoder du kan bruke for å veksle pengene dine uten å tenke på gebyrer.

Les mer
  • May 30, 2023

Charterselskaper reklamerer for all-inclusive, og lite styr og stress med bestillinger. Men kundeomtaler på Trustpilot viser en helt annen side av charterselskapene i Norge. Er det sik at norske kunder ikke gidder å skrive kundeomtaler om de er fornøyde, og kun bruker Trustpilot til å klage på tjenestene? Her skal vi se nærmere på noen av de største aktørene i Norge som har over 80 % misfornøyde kunder.

Les mer
  • May 5, 2023

Skal du flytte til Spania er det flere ting du bør ha på plass først. Det viktigste er at du skaffer deg et NIE-nummer, tilsvarende et fødselsnummer her hjemme i Norge. Dette kan du ordne gjennom den spanske ambassaden i Oslo, slik at du ikke trenger å møte opp på offentlige kontorer i Spania. Her skal vi gå gjennom hva du trenger for å både skaffe deg jobb og bolig i landet.

Les mer
  • Apr 12, 2023

Det er mange grunner til å reise: å oppleve nye kulturer, se fantastisk natur, eller bare å komme seg bort fra hverdagen. Men uansett hva grunnen er, kan det å planlegge en reise være overveldende. Men med litt planlegging kan du sikre at turen din blir minneverdig for alle de riktige grunnene. Her er noen tips for å planlegge den perfekte ferien.

Les mer