Om Reisemagasinet image
Reisemagasinet.net har som oppgave å skrive oppdaterte og relevante artikler om forskjellige reisedestinasjoner over hele verden. Artiklene er ofte basert på de mest populære reisemålene for nordmenn. Dette betyr at de er basert på søkeord som er mest populær på Google, og artiklene skal være til hjelp for leserne for å finne ut av priser, hotell og flybilletter til reiselystne.

Nettsiden er ikke et reisebyrå eller har en avtale med forskjellige bookingsider på nett. Derfor kan du være sikker på at du finner upartisk informasjon på Reisemagasinet.net, og bruker bookingsider kun for å finne inspirasjon om forskjellige reisemål rundt om i verden. Artiklene er altså ikke basert på personlige opplevelser, men heller kundeomtaler fra disse bookingsidene om:

  • Hvilke hotell de er mest fornøyd med,
  • Hvilke steder de anbefaler å reise til
  • Hva er det rimeligste transportalternativet
  • Hvilken bookingside de har benyttet
Hjelper deg med å gjøre smarte valg på tur

For å si det enkelt, Reisemagasinet skal hjelpe deg til å gjøre bedre avgjørelser på tur slik at du er forberedt på hva som kanskje. På denne måten kan du være sikker på at du får en god opplevelse i landet du besøker, uten for mange negative overraskelser.

På våre reisetips sider finner du nyttig informasjon om budsjett, "fjellvettregler" og mye mer som kan være interessant å vite før du reiser. For eksempel hvilke betalingsmetoder du skal benytte deg av mens du er i utlandet, og hvordan du kan spare penger på valutapåslag og gebyrer. Du kan også finne oppdatert informasjon om hva du kan og ikke kan ta med deg på flyet, hvilke steder du bør unngå å reise til, og hvilke som er trygge.

Finn inspirasjon til din neste ferietur

Inspirasjonsartiklene på vår nettside under "Opplevelser" i menyen, er beregnet for dem som vil finne interessante ting å gjøre på sin neste ferie. ikke alle har en klar destinasjon i hodet, men de vil gjerne oppleve nye nytt og spennende. Kanskje tilbringe en natt i fengsel, eler finne land hvor det er muligheter for å reise med luftballong? Her får du reisemålene som gir deg akkurat det du er ute etter?

Oppdatert artikler om populære reisemål

Våre reisemål artikler er basert på de mest populære reisemålene som nordmenn vil vite mer om. Her har vi fokus på å ha et bredt spekter av spennende reisemål i forskjellige prisklasser, enten du er ute etter en luksusferie eller på tur med et stramt budsjett. Vi skriver ofte om hotell i populære reisedestinasjoner for å sikre at nordmenn på tur får en god opplevelse på overnattingssteder i hele verden. Andre ting vi skriver om er hva du kan gjøre på turen på bestemte reisedestinasjoner, og hvordan d holder deg trygg på turen.