TAXITUR
27 May
27May

I Norge har vi svært mange både kjente og mer ukjente steder å utforske. Fordelen med Norgesferie er ikke minst kjennskapen til kultur, tidspunkter, helgedager, og ikke minst språket. Med godt vær er Norge fantastisk å bevege seg gjennom. Derimot er ikke alle steder like enkle å rekke over rent tidsmessig. Dersom du planlegger en liten avstikker på din vei for å beskue ulike utsiktspunkter, Museum, Kirker, fossefall etc. Det vil garantert være busslaster med turister fra ulike deler av verden, bobiluturister, guidede turer i ulike sammenheng som pågår i samme tidsrom. Det kan derfor være ekstra smart å undersøke dette ved planlegging av dine turer, for å se om det finnes ulike planlagte arrangementer i ditt ønskede reiseområde. Det kan være traseer som rett og slett er stengt, omkjøringer, konserter og ulike lokale dager, med påfølgende stengte veier og bygg osv. Da kan det være gunstig å bruke lokale turoperatører som kjenner til dette. Parker bilen og bli med på en organisert tur og få et avbrekk. 


Finne ut om Museum og kirker er betjent eller ubetjent, åpne eller lukket. Om det finnes Wc, og sanitære forhold. Fremkommelighet for bevegelseshemmede osv. Det er en del man kan undersøke og planlegge i forkant. Slik at besøkene du har planlagt blir som tenkt, og ikke minst mer behagelige og gjennomførbare uten for mye stress og ubehag.


Uansett hvor du reiser og hvilke aktiviteter du måtte velge, så er valg av riktige klær og ikke minst nok klær et dilema.. Har du barn med på tur så kan turen raskt bli helt annerledes enn hva først tenkt. Mat og drikke, bilkøer, ulykker som kan gi uforutsatte og lange stopp midt mellom tunneler og langt fra butikker og bensinstasjoner. 


Planlegg godt! I god tid, søk arrangementer i området på dine aktuelle datoer. Da kan du få en langt bedre opplevelse av både tur og opphold.

Se ellers vår samarbeidspartner på planlegging og tilrettelegging av ulike turer. Med lang erfaring fra buss, by sightseeing, event, V.I.P, pensjonistturer, taxi, skolekjøring, buss for tog, Artist og turnebuss, pasientkjøring etc.
www.taxitur.no Examp

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.