13 Apr
13Apr

Her får du en oversikt over de topp 10 beste 5 stjerners hotellene på Gran Canaria basert på brukeropplevelser gjennom Hotels.com og består av hoteller på forskjellige områder.

Disse hotellene gir overdådig luksus til fantastiske priser, og mange av disse er veldig godt egnet for barnefamilier.

Hotel Riu Palace Oasis

Les mer og book rom på Hotel Riu her

Hotel Riu Palace Oasis ligger på Kanariøyene i Spania, og er det perfekte stedet for din neste ferie. Med sine 5-stjerners fasiliteter, luksuriøse rom og vakre omgivelser, vil du ikke bli skuffet. 

Hotellet har flere bassenger og et bredt spekter av aktiviteter, fra tennis til bueskyting. Det er et spa som gjestene kan nyte, og personalet hjelper deg mer enn gjerne med å bestille en massasje eller annen behandling. 

Hotellets restauranter serverer deilige middelhavsretter, og det er et bredt utvalg av drinker å velge mellom. Enten du er ute etter en avslappende ferie eller litt eventyr, finner du alt her. 

Og etter en dag med å utforske området eller ligge ved bassenget, kan du gå tilbake til ditt komfortable rom og nyte en fredelig natt med hvile. Med så mye å tilby, er det ikke rart at Hotel Riu Palace Oasis er et av de mest populære reisemålene på Kanariøyene.

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Les mer og bestill hotellrom på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa på Kanariøyene i Spania er et luksusparadis for reisende som søker en 5-stjerners opplevelse. Fra de romslige og luksuriøse rommene til de toppmoderne fasilitetene, vil dette feriestedet ikke skuffe. 

Med et bredt spekter av aktiviteter, både i og utenfor vannet, er det noe for enhver smak. Start dagen med en forfriskende svømmetur i bassenget eller ta en dukkert i en av feriestedets mange boblebad. 

Hvis du foretrekker å holde deg tørr, kan du ta en rolig spasertur rundt på eiendommen eller ta turen til tennisbanen for en forfriskende kamp. Og om natten kan du nyte et deilig måltid på en av feriestedets mange restauranter. 

Med sin fantastiske utsikt, fasiliteter i verdensklasse og luksuriøse fasiliteter, er Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa et perfekt reisemål for de som leter etter en 5-stjerners ferie.

Lopesan Baobab Resort

Les om alle detaljer og book Lopesan Baobab Resort Horellrom 

Lopesan Baobab Resort på Kanariøyene i Spania er et 5-stjerners reisemål for reisende som søker luksus og avslapning. Med sin egen private strand, frodige tropiske hager og flere svømmebassenger, har dette feriestedet noe for enhver smak. 

Fra luksuriøse rom til spennende aktiviteter, det er noe for enhver smak. Feriestedet har også en rekke utrolige fasiliteter, som et spa- og velværesenter, treningssenter, internasjonale restauranter og en rekke sportsbaner. 

Enten du leter etter en romantisk ferie eller en familieferie, har Lopesan Baobab Resort alt. For de som søker litt eventyr, er det nok av aktiviteter for å holde deg opptatt - fra tennis, til sykkelturer, til havfiske. 

Og for de som søker det ultimate innen avslapning, gir feriestedets hytter ved bassenget og frodige hager den perfekte setting for å slappe av. Med sine luksuriøse fasiliteter og praktfull utsikt er Lopesan Baobab Resort et ideelt reisemål for en ferie du aldri vil glemme.

Radisson Blu Resort

Les mer og bestill hotellrom her

Radisson Blu Resort, Gran Canaria er et 5-stjerners ferieanlegg som ligger på den vakre øya Gran Canaria. Med sine toppmoderne fasiliteter og luksuriøse rom er feriestedet det perfekte stedet å slappe av. 

Gjestene kan dra nytte av feriestedets romslige rom, som har egen balkong og spektakulær utsikt over Atlanterhavet. For de som leter etter litt eventyr, er det mange aktiviteter å velge mellom. Fra kajakkpadling til jetski og bananbåtturer, feriestedet tilbyr noe for enhver smak. 

Og etter en lang dag med utforsking kan gjestene kjøle seg ned i feriestedets fantastiske evighetsbasseng. Med sine omfattende fasiliteter og enestående service er Radisson Blu Resort, Gran Canaria det perfekte reisemålet for en luksuriøs og uforglemmelig ferie. 

Så ikke vent - bestill oppholdet ditt i dag og opplev et førsteklasses 5-stjerners resort!

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

Se priser og book rom på Radisson Blu Resort & Spa

Radisson Blu Resort & Spa på Gran Canaria Mogan er et 5-stjerners hotell som tilbyr det ultimate innen luksus og komfort. Hotellet tilbyr romslige, moderne rom med fantastisk utsikt, sammen med en rekke bekvemmeligheter på rommet som flatskjerm-TV og minibar. 

eriestedet har også et fantastisk utendørsbasseng og en rekke aktiviteter, fra vannsport og sandvolleyball til sykkelturer og dykketimer. Det er noe for enhver smak! Og hvis du er ute etter litt velvære, tilbyr hotellets spa- og velværesenter en rekke behandlinger og massasjetjenester. 

Alt dette, kombinert med feriestedets førsteklasses fasiliteter og vennlige personale, gjør Radisson Blu Resort & Spa på Gran Canaria Mogan til det perfekte reisemålet for en avslappende ferie.

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel

Få priser og book hotellrom her 

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel er et 5-stjerners hotell som ligger på den vakre øya Gran Canaria, Spania. Det har en rekke luksuriøse rom, alle med egen balkong og fantastisk utsikt over øya. 

Hotellet har også et imponerende utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng i olympisk størrelse, et boblebad, en badstue og et fullt utstyrt treningsstudio. 

Det er også mange aktiviteter for å holde deg underholdt, fra tennis og volleyball til salsatimer og yoga. Hotellet har en ideell beliggenhet for å utforske øya, og restauranten serverer deilig middelhavsmat. 

Santa Catalina, et Royal Hideaway Hotel er det perfekte stedet å bo hvis du er ute etter en luksuriøs og avslappende ferie. Fra sin fantastiske beliggenhet til sine luksuriøse fasiliteter og aktiviteter, er det det perfekte stedet å komme vekk fra hverdagens kjas og mas og nyte litt velfortjent hvile og avslapning.

Seaside Palm Beach

Få den beste prisen på Seaside Palm Beach her

Leter du etter et sted å unnslippe livets kjas og mas? Se ikke lenger enn Seaside Palm Beach på Kanariøyene. Dette 5-stjerners feriestedet ligger på Tenerife, og tilbyr fantastisk utsikt og et vell av aktiviteter for å holde gjestene underholdt. 

Fra å slappe av ved bassenget til å utforske lokalområdet, det er noe for enhver smak. Feriestedet tilbyr også en rekke luksuriøse rom, hvorav mange tilbyr fantastisk utsikt over havet. Og hvis du leter etter avslapning, er det mange spafasiliteter tilgjengelig. 

Gjestene kan også nyte en rekke deilige retter på restaurantene og barene på stedet. Med så mye å gjøre og se, vil Seaside Palm Beach garantert gi en unik og minneverdig opplevelse. Så hvis du leter etter et sted å slappe av og forynge, er dette feriestedet det perfekte stedet!

Hotel Riu Palace Meloneras

Finn beste pris på Hotel Riu Meloneras her

Hvis du leter etter den perfekte ferie, er Hotel Riu Palace Meloneras på Kanariøyene et utmerket valg. Dette 5-stjernershotellet ligger i Maspalomas sør på Gran Canaria, og tilbyr en rekke luksuriøse rom, alle med egen balkong og fantastisk utsikt over havet. 

Hotellet har også et stort basseng omgitt av frodige hager, samt et utvalg aktiviteter for gjester i alle aldre. Hvis du er ute etter en mer aktiv opplevelse, er den nærliggende golfbanen perfekt for en runde eller to. 

Men hvis du foretrekker å slappe av, tilbyr spaet en rekke behandlinger og fasiliteter. Det finnes også en rekke barer og restauranter på stedet, slik at du kan nyte et deilig måltid eller en forfriskende cocktail når som helst på dagen. Kort sagt, Hotel Riu Palace Meloneras er et godt valg for en uforglemmelig ferie.

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel

Finn priser og bestill rom på Hotel Faro

Leter du etter det perfekte feriemålet? Se ikke lenger enn til Hotel Faro, et Lopesan Collection-hotell på Kanariøyene. 

Dette femstjerners feriestedet tilbyr det beste av det beste, med luksuriøse rom og suiter, et fantastisk bassengområde og en rekke aktiviteter og fasiliteter for å holde deg underholdt. 

Rommene er romslige og komfortable, med flatskjerm-TV, minibar og andre fasiliteter. Utendørsbassenget er midtpunktet på hotellet, omgitt av solsenger og parasoller og tilbyr fantastisk utsikt over Atlanterhavet. 

For en ekstra spesiell opplevelse kan gjestene dra nytte av feriestedets førsteklasses spa-fasiliteter, som inkluderer et utvalg av avslappende behandlinger. 

Og hvis du leter etter noe mer aktivt, er det mye å gjøre, fra tennis til dykking. Med så mye å tilby, er Hotel Faro det perfekte stedet å slappe av og nyte en luksuriøs ferie.

Bohemia Suites & Spa 

Les mer og bestill rom på Bohemia Suites & Spa

Bohemia Suites & Spa er et 5-stjerners hotell kun for voksne som ligger på Kanariøyene. For de som leter etter en luksuriøs og rolig flukt, er dette det perfekte stedet! Hotellet har elegante, stilige rom utstyrt med alle fasiliteter du noen gang kan ønske deg. 

Eiendommen har også et fantastisk basseng med mange solsenger, perfekt for å slikke solskinnet. For de som leter etter noe litt mer aktivt, er det mange aktiviteter å velge mellom. Du kan ta del i en yogatime, eller ta en spasertur gjennom de frodige hagene. 

Det er til og med et spa hvor du kan slappe av med en massasje eller en ansiktsbehandling. Og hvis du føler deg kvalm, kan du nyte en deilig middag i hotellets restaurant. Bohemia Suites & Spa er det perfekte stedet å unne seg og slappe av. 

Med sine 5-stjerners fasiliteter, vakre rom og overflod av aktiviteter, er det det ultimate reisemålet for en luksuriøs ferie.

Hvor mye koster et 5 stjerners hotellrom på Kanariøyene?

Prisene spenner seg fra 1500 til 2500 krone per natt for standardrom. Om du leter etter en suite med flere soverom for hele familien, kan prisen komme være på 5000 kroner og oppover. Prisene kan både være rimeligere og høyere, da dette kommer litt an på hvor nytt hotellet er og hvilke fasiliteter de har å by på. Som regel er spahotell mer kostbare. 

Hvordan kan jeg lese kundevideringer av hotellene?

Du kan finne kundevurderinger på alle hotellene på HotelsCombined.no som gir deg priser fra blant annet Hotels.com og mange andre reisebookingsider. Her har vi rangert hotellene ut i fra høyest antall stjerner fra brukere, slik at du kan enkelt velge det beste hotellet som gjester er godt fornøyd med. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.