01 Jan
01Jan

Her får du en oversikt over fly og hotell til New York og spennende opplevelser på turen. Fra sin rike historie til sine ikoniske severdigheter, det er noe å elske med The Big Apple. Byen er hjemsted for noen av verdens mest kjente landemerker, som Empire State Building og Frihetsgudinnen.

Men den er også full av skjulte perler, som den fargerike gatekunsten i Brooklyn og de hemmelige hagene i Central Park. Med sin mangfoldige kultur og spennende natteliv er det alltid noe nytt å utforske i byen. Og hvis du leter etter en dose historie, kan du finne den overalt fra Freedom Tower til Tenement Museum. Enten du er på besøk i noen dager eller noen uker, er det umulig å gå tom for ting å gjøre i New York City. Så sørg for å utforske historien og severdighetene til The Big Apple på ditt neste besøk!

Bestill flybilletter og Hotell på Expedia her

Manhattan - Opplev det spennende nattelivet

Manhattan er et av de mest ikoniske og spennende stedene på jorden. Fra dens lange historie til de fantastiske severdighetene, det er noe her for enhver smak. Enten du er en historieinteressert som ønsker å utforske gamle nabolag eller en matelsker som leter etter den perfekte restauranten, kan du finne den her på Manhattan. 

Og la oss ikke glemme underholdningen! Fra Broadway-show til yrende natteliv, du finner garantert noe som holder deg opptatt. Eller hvis du leter etter noe litt mer avslappet, kan du ta en spasertur gjennom Central Park eller utforske mylderet av museer og gallerier. Uansett hva du leter etter, finner du det på Manhattan. 

Fra sin fascinerende historie til sin livlige kultur og endeløse attraksjoner, er dette en av verdens store byer. Så kom og utforske Manhattan, og la magien og spenningen i byen ta pusten fra deg.

Hotel Beacon - Anbefalt Hotell i Manhattan

Book rom på Hotel Beacon her

Ser du etter det perfekte stedet å bo under din neste tur til Manhattan New York? Se ikke lenger enn til Hotel Beacon! Med sine luksuriøse rom, fantastisk utsikt, førsteklasses fasiliteter og høye rangeringer, er det det perfekte stedet for alle som leter etter et uforglemmelig opphold. 

Hotellet tilbyr en rekke rom, fra standard- til deluxe-suitene, slik at du kan velge det som passer best for dine behov. Hvert rom har fantastisk utsikt over byens silhuett, samt moderne bekvemmeligheter som gratis Wi-Fi og flatskjerm-TV. 

Hotellet tilbyr også et bredt utvalg av fasiliteter, fra et treningssenter til en takbar, slik at du kan få mest mulig ut av oppholdet ditt. Med sin uslåelige kombinasjon av komfort og bekvemmelighet er Hotel Beacon det perfekte valget for ditt besøk på Manhattan i New York.

New York City Center - Nyt en tur gjennom Central Park

New York City Center er selve hjertet av byen. Dette pulserende området er hjemsted for noen av de mest ikoniske severdighetene i verden, fra Empire State Building til Frihetsgudinnen. 

Det er også mye å gjøre, fra å spasere gjennom Central Park til spisesteder og shopping i de mange restaurantene og butikkene. Og hvis du leter etter underholdning, har New York City Center en rekke teatre, nattklubber og livemusikksteder. Selvfølgelig er det også byens berømte natteliv, som har noe for enhver smak. 

Fra elegante barer til livlige klubber, det er lett å finne noe som passer din smak. Enten du leter etter et unikt reisemål eller et sted å slappe av, har New York City Center alt. Så kom og utforske severdighetene, nyt maten og nyt kulturen - du vil være glad du gjorde det!

Hard Rock Hotel New York

Bestill rom på Hard Rock Hotel

Hard Rock Hotel New York er det perfekte stedet å bo når du leter etter et hotell som tilbyr det beste fra begge verdener. Hotellet ligger i hjertet av Manhattan, og kan skilte med fantastisk utsikt over byen, samtidig som det tilbyr alle nødvendige fasiliteter. 

Hotellet tilbyr en rekke rom og suiter, alle utstyrt med moderne fasiliteter og bekvemmeligheter. Enten du leter etter en luksuriøs suite eller et enkelt rom, er det noe for enhver smak. 

I tillegg har hotellet en rekke fasiliteter på stedet, for eksempel et treningssenter og et oppvarmet utendørsbasseng. Anmeldelser av hotellet gir det konsekvent høye karakterer, og mange gir det fire eller fem stjerner. 

Og med sin førsteklasses beliggenhet i byen, er du bare noen skritt unna noen av de beste attraksjonene New York har å tilby. Hvis du leter etter et hotell med en flott beliggenhet med alle fasiliteter du trenger, er Hard Rock Hotel New York det perfekte stedet å bo.

Soho - Et must for deg som vil shoppe i New York

Velkommen til Soho-distriktet i New York City! Dette pulserende nabolaget er et arnested for kultur, med severdigheter, restauranter og kafeer. Oppdag områdets historie, ta en spasertur nedover brosteinsbelagte gater, og utforsk det store utvalget av butikker, boutiquer og gallerier langs gatene. 

Soho er også kjent for sitt natteliv, med et bredt utvalg av barer, klubber og musikkarenaer. Hvis du leter etter en matbit, vil du bli bortskjemt med valg. Enten du er i humør for en lokal delikatesseforretning, en klassisk italiensk trattoria eller et moderne sushisted, finner du det her. 

Det er også mange kafeer å velge mellom, noe som gjør det til et flott sted å ta en pause og se på folk. Soho er også vertskap for noen av byens beste arrangementer, inkludert kunstutstillinger, gatemesser og konserter. Kort sagt, hvis du leter etter en unik og spennende opplevelse i New York, er Soho stedet å være!

Sheraton Tribeca New York Hotel

Book rom på Sheraton Tribeca Hotel

Sheraton Tribeca New York Hotel er et godt valg for enhver reisende som leter etter et moderne og luksuriøst opphold i hjertet av byen. Rommene tilbyr en fantastisk utsikt over silhuetten og er utstyrt med en rekke moderne bekvemmeligheter. 

Hotellet har også en takterrasse med fantastisk utsikt over silhuetten, perfekt for å nippe til en cocktail eller to. Og med treningsstudioet og spaet på stedet kan du holde deg i form og slappe av med stil. Men kanskje det beste er dens utmerkede karakterer. 

Med en gjennomsnittlig vurdering på 4,7 av 5 stjerner er det lett å se hvorfor Sheraton Tribeca New York Hotel skiller seg ut fra konkurrentene. Så hvis du leter etter et luksuriøst og komfortabelt opphold i hjertet av New York City, er Sheraton Tribeca New York Hotel det perfekte valget!

Hvor mye koster det å reise til New York?

Prisene på fly billetter varierer mellom 4000 til 5000 kroner fra Oslo Gardemoen. Disse tallene er hentet fra Expedia ved å sjekke kalenderen fremover for 2023. Den dyreste perioden er definitivt juli måned med priser opp imot 7000 kroner. 

Skal du ha de billigste flybillettene til New York må du som regel belage deg på 1 mellomlanding. På direkteflyvninger kan prisene variere fra 7000 kroner og oppover. 

Hva koster 4 eller 5 stjerners hotell i New York?

Booker du noen måneder i forveien kan du finne 4 stjerners hotell til rundt 2000 kroner per natt. Men dette gir deg som regel ikke hotellrom i midten av sentrum. I Brooklyn som ligger ca. 3 km unna sentrum, kan du få gode priser på hotell. 

Et 5 stjernes hotell koster fra 4000 kroner og oppover i sentrum av New York, men standarden på hotellene er som regel av ypperste klasse for for prisen. Ønsker du å sjekke priser og vurderinger fra andre overnattingsgjester, kan du sjekke ut Hotels.com for å finne det perfekte hotellet for deg!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.