03 Apr
03Apr

Byen London er kjent for sine luksuriøse overnattingsmuligheter, og blant disse er noen av de mest luksuriøse og overdådige femstjerners hotellene i verden. Fra storheten til The Ritz London til den moderne elegansen til The Savoy, disse hotellene tilbyr det aller beste når det gjelder service, fasiliteter og generell opplevelse. Om du vil se flere bilder og mer informasjon om hotellene, kan du klikke på hotellets navn så blir du videreført til bookingsiden.

Om du er interessert i  vite mer om hva London by har å tilbyr, kan du lese mer om opplevelser i London her

The Ritz London 

The Ritz London ligger i hjertet av Londons Mayfair-område, og er et ekte mesterverk av luksus og storhet. Hotellet ligger i en vakker edvardiansk bygning og har et fantastisk interiør som er fylt med utsmykkede dekorasjoner og overdådige møbler. 

The Ritz er kjent for sin førsteklasses service, med et team av oppmerksomt og profesjonelt personale som er dedikert til å sikre at gjestene får et mest mulig behagelig og behagelig opphold. Hotellet har noen av de mest luksuriøse rommene og suitene i byen, og hver av dem tilbyr en unik blanding av klassisk eleganse og moderne bekvemmeligheter. 

The Ritz har også en rekke spisesteder, inkludert den ikoniske Palm Court, som serverer tradisjonell ettermiddagste, og The Ritz Restaurant, som serverer utsøkt moderne britisk mat.

The Savoy

The Savoy ligger ved bredden av Themsen, og er et fantastisk hotell som har vært en del av Londons hotellmiljø i over et århundre. 

Hotellet har en rik historie, etter å ha vært vertskap for noen av de mest kjente og innflytelsesrike menneskene i verden, og det fortsetter å være et av de mest ettertraktede hotellene i byen. 

Savoys rom og suiter er vakkert dekorert, med en blanding av moderne og tradisjonelle stiler, og har en rekke luksuriøse fasiliteter som mykt sengetøy og marmorbad. Hotellet har også et utmerket utvalg av spisesteder, inkludert den anerkjente Savoy Grill og American Bar, som er kjent for sine klassiske cocktailer. 

The Langham

London The Langham, London er et vakkert storslått hotell som ligger i hjertet av byen. Hotellet ligger i en fantastisk viktoriansk bygning og kan skilte med en rekke luksuriøse rom og suiter som er innredet i tradisjonell stil. 

Langham er kjent for sin utmerkede service og oppmerksomhet på detaljer, med et team av dedikerte ansatte som alltid er til stede for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge. 

Hotellets fasiliteter inkluderer en rekke spisesteder, inkludert den prisbelønte Roux at The Landau, som serverer klassisk fransk mat, og Palm Court, som er et populært sted for ettermiddagste. Langham har også en rekke velværefasiliteter, inkludert et spa og treningssenter, for å hjelpe gjestene med å slappe av og forynge under oppholdet. 

Corinthia Hotel London 

Corinthia Hotel London er et fantastisk luksushotell som ligger i hjertet av byen. Hotellet ligger i en vakker edvardiansk bygning og har en rekke luksuriøse rom og suiter som er innredet i klassisk stil. 

Corinthia er kjent for sin utmerkede service og oppmerksomhet på detaljer, med et team av dedikert personale som alltid er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge. 

Hotellets fasiliteter inkluderer en rekke spisesteder, inkludert prisbelønte The Northall, som serverer moderne britisk mat, og Massimo Restaurant & Oyster Bar, som er kjent for sin sjømat. 

Corinthia har også en rekke velværefasiliteter, inkludert et spa og treningssenter, for å hjelpe gjestene med å slappe av og forynge under oppholdet. 

The Mandarin Oriental, London 

The Mandarin Oriental, London er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av byen. Hotellet ligger i en fantastisk bygning og har en rekke vakkert dekorerte rom og suiter som er utstyrt med en rekke moderne bekvemmeligheter. 

Mandarin Oriental er kjent for sin utmerkede service og oppmerksomhet på detaljer, med et team av dedikerte ansatte som alltid er til stede for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge. 

Hotellets fasiliteter inkluderer en rekke spisesteder, inkludert den anerkjente Dinner by Heston Blumenthal, som serverer moderne britisk mat, og The Rosebery, som er et populært sted for ettermiddagste. 

Mandarin Oriental har også en rekke velværefasiliteter, inkludert et spa og treningssenter, for å hjelpe gjestene med å slappe av og forynge under oppholdet. I tillegg til sine luksuriøse rom og fasiliteter, er Mandarin Oriental også kjent for sin utmerkede beliggenhet. 

Hotellet ligger i gangavstand fra mange av Londons største attraksjoner, inkludert Buckingham Palace, London Eye og byens shoppingdistrikter. Enten du er i byen for forretninger eller fornøyelser, er Mandarin Oriental det perfekte stedet å bo under ditt besøk i London. 

The Dorchester

Dorchester er et prestisjefylt og luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Mayfair. Hotellet ligger i en vakker art deco-bygning og har en rekke overdådige rom og suiter som er innredet i tradisjonell stil.

Dorchester er kjent for sin utmerkede service og oppmerksomhet på detaljer, med et team av dedikert personale som alltid er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge. 

Hotellets fasiliteter inkluderer en rekke spisesteder, inkludert den anerkjente Alain Ducasse på The Dorchester, som serverer moderne fransk mat, og The Promenade, som er et populært sted for ettermiddagste. 

Dorchester har også en rekke velværefasiliteter, inkludert et spa og treningssenter, for å hjelpe gjestene med å slappe av og forynge under oppholdet. 

Four Seasons Hotel London på Park Lane 

Four Seasons Hotel London at Park Lane er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av byen. Hotellet ligger i en vakker bygning og har en rekke elegant innredede rom og suiter som er utstyrt med en rekke moderne bekvemmeligheter. 

Four Seasons er kjent for sin utmerkede service og oppmerksomhet på detaljer, med et team av dedikerte ansatte som alltid er til stede for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge. 

Hotellets fasiliteter inkluderer en rekke spisesteder, inkludert den anerkjente Amaranto Restaurant, som serverer italiensk mat, og The Park Room, som er et populært sted for ettermiddagste. 

Four Seasons har også en rekke velværefasiliteter, inkludert et spa og treningssenter, for å hjelpe gjestene med å slappe av og forynge under oppholdet. 

Rosewood Hotel

Rosewood London er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av byen. Hotellet ligger i en vakker edvardiansk bygning og har en rekke elegant innredede rom og suiter som er utstyrt med en rekke moderne bekvemmeligheter. 

Rosewood er kjent for sin utmerkede service og oppmerksomhet på detaljer, med et team av dedikerte ansatte som alltid er til stede for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge. 

Hotellets fasiliteter inkluderer en rekke spisesteder, inkludert den anerkjente Holborn Dining Room, som serverer moderne britisk mat, og The Mirror Room, som er et populært sted for ettermiddagste. 

Rosewood har også en rekke velværefasiliteter, inkludert et spa og treningssenter, for å hjelpe gjestene med å slappe av og forynge under oppholdet. 

The Goring 

The Goring er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av Londons bydel Belgravia. Hotellet ligger i en vakker edvardiansk bygning og har en rekke elegant innredede rom og suiter som er utstyrt med en rekke moderne bekvemmeligheter. 

The Goring er kjent for sin utmerkede service og oppmerksomhet på detaljer, med et team av dedikert personale som alltid er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge. Hotellets fasiliteter inkluderer en rekke spisesteder, inkludert den anerkjente Dining Room, som serverer moderne britisk mat, og The Bar, som er et populært sted for cocktailer og småretter. 

Goring har også en rekke velværefasiliteter, inkludert et spa og treningssenter, for å hjelpe gjestene med å slappe av og forynge under oppholdet. 

The Plaza on the River Club and Residence 

The Plaza on the River Club and Residence er et luksuriøst hotell som ligger i hjertet av byen. Hotellet ligger i en vakker bygning og har en rekke elegant innredede rom og suiter som er utstyrt med en rekke moderne bekvemmeligheter. 

Plaza er kjent for sin utmerkede service og oppmerksomhet på detaljer, med et team av dedikerte ansatte som alltid er til stede for å hjelpe gjestene med alt de måtte trenge. 

Hotellets fasiliteter inkluderer en rekke spisesteder, inkludert den anerkjente Blue Boar Restaurant, som serverer moderne europeisk mat, og The Plaza Bar, som er et populært sted for cocktailer og småretter. 

Plaza har også en rekke velværefasiliteter, inkludert et spa- og treningssenter, for å hjelpe gjestene med å slappe av og forynge under oppholdet. I tillegg til sine luksuriøse rom og fasiliteter, er Plaza on the River også kjent for sin utmerkede beliggenhet. 

Hotellet ligger på bredden av Themsen, og tilbyr fantastisk utsikt over elven og byen. Hotellet ligger innen gangavstand fra mange av Londons største attraksjoner, inkludert Tower of London, London Eye og Tate Modern. 

Enten du er i byen for forretninger eller fornøyelser, er Plaza on the River det perfekte stedet å bo under ditt besøk i London.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.