07 Apr
07Apr

Thailand er et spennende og populært reisemål i Sørøst-Asia, og har mye å by på for turister. Fra vakre strender til historiske templer og deilige matopplevelser, har Thailand noe for enhver smak. Her får du vite mer om landet og de mest spennende reisemålene for 2023, og vi har plukket ut 5 hotell under hvert sted for å gjøre oppholdet ditt enda mer hyggelig.  

Bangkok - Hovedstaden i Thailand

Bangkok Bangkok er Thailands pulserende hovedstad, og en by som aldri sover. Her kan du utforske det ikoniske Grand Palace og tempelet Wat Phra Kaew, ta en båttur langs elven Chao Phraya og besøke nattmarkedet på Patpong. Byen er også kjent for sitt pulserende natteliv og spennende matopplevelser.

Hotell i Bangkok du må oppleve

Her er noen hoteller som er velkjente og populære i Bangkok, og som vil gi deg en minneverdig opplevelse under ditt besøk. Klikk på hotellnavnet for å se priser og bookinginformasjon:

Mandarin Oriental Bangkok: Dette luksuriøse hotellet ligger rett ved elven Chao Phraya, og har en fantastisk beliggenhet med flott utsikt over elven. Hotellet har også flere restauranter som serverer deilige retter, samt et spa og et bassengområde.

The Siam HotelDette boutiquehotellet ligger i en rolig del av byen og er inspirert av thailandsk kultur og historie. Hotellet har også en stor hage og et bassengområde som gir en avslappende atmosfære.

Shangri-La Hotel Bangkok: Dette hotellet er også plassert ved elven Chao Phraya, og har en flott beliggenhet nær flere av Bangkoks kjente attraksjoner. Hotellet har også flere restauranter som serverer mat fra forskjellige deler av verden, og et spa og et bassengområde.

Anantara Siam Bangkok HotellDette hotellet har en flott beliggenhet i hjertet av byen, og tilbyr en blanding av moderne og tradisjonell thailandsk stil. Hotellet har også flere restauranter som serverer deilige retter, et spa og et bassengområde.

Banyan Tree Bangkok: Dette hotellet ligger i en høy bygning med fantastisk utsikt over byen, og har flere restauranter på taket som gir en flott atmosfære om kvelden. Hotellet har også et spa og et bassengområde, samt en beliggenhet nær flere kjente attraksjoner i byen.

Chiang Mai - For å oppleve Thailands spennende kultur

Chiang Mai Chiang Mai ligger i Nord-Thailand, og er en historisk by kjent for sine gamle templer og vakre natur. Her kan du besøke det gamle byområdet, Wat Phra That Doi Suthep og det vakre Chiang Mai Zoo. Byen har også en rekke markeder, og er kjent for sitt håndverk og thailandske matkultur.

5 Hotell i Chiang Mai

Four Seasons Resort Chiang Mai: Dette luksuriøse feriestedet ligger omgitt av fjell og rismarker og tilbyr en unik og avslappende opplevelse for gjestene. Med en autentisk thailandsk design, spa og en restaurant med thailandsk mat, vil du føle deg som om du er midt i Chiang Mais skjønnhet og kultur.

Anantara Chiang Mai Resort: Dette hotellet ligger midt i hjertet av Chiang Mai, nær elven Ping. Hotellet har en fantastisk beliggenhet og en autentisk thailandsk stil som gir en unik og avslappende atmosfære. Gjestene kan nyte en rekke aktiviteter, inkludert thailandsk matlaging, yoga og en spa-behandling.

The Dhara Dhevi Chiang Mai: Dette feriestedet er som et thailandsk palass og er et unikt og luksuriøst valg for ditt besøk i Chiang Mai. Med tradisjonelle thailandske hus, en stor hage og en rekke aktiviteter, inkludert spa-behandlinger, thailandsk matlaging og thailandsk dans, vil du føle deg som en kongelig gjest.

Shangri-La Hotel Chiang Mai: Dette 5-stjerners hotellet ligger i hjertet av byen og tilbyr komfortable rom og luksuriøse fasiliteter. Gjestene kan nyte en avslappende dag ved bassenget eller nyte en spa-behandling. Hotellet har også en rekke restauranter som tilbyr både thailandsk og internasjonal mat.

Rachamankha: Dette boutique-hotellet ligger i hjertet av Chiang Mai og tilbyr gjestene en autentisk thailandsk opplevelse. Med tradisjonell thailandsk arkitektur og kunstverk i hele hotellet, vil du føle deg som om du er midt i Chiang Mais rike kultur. Hotellet har også en restaurant som tilbyr autentisk thailandsk mat.

Phuket - For Strandliv og shopping

Phuket Phuket er en populær øy i Sør-Thailand, kjent for sine vakre strender og krystallklare vann. Øya har også en spennende historie, med gamle kinesiske og portugisiske bygninger og templer som kan utforskes. Phuket er også kjent for sitt uteliv og shoppingmuligheter.

5 anbefalte hotell i Phuket

Banyan Tree Phuket: Dette luksuriøse feriestedet ligger på en privat strand og tilbyr fantastisk utsikt over Andamanhavet. Gjestene kan nyte en rekke aktiviteter, inkludert spa-behandlinger, golf og dykking.

Anantara Layan Phuket Resort: Dette feriestedet ligger i en frodig jungel, med en vakker strand og krystallklart vann rett foran. Hotellet har en avslappet og elegant atmosfære og tilbyr en rekke aktiviteter, inkludert yoga, thailandsk matlaging og vannsport.The Naka Island, 

A Luxury Collection Resort & Spa, PhuketDette luksuriøse feriestedet ligger på en privat øy utenfor Phuket og tilbyr en eksklusiv og avslappende opplevelse for gjestene. Med fantastisk utsikt over havet, et spa og en rekke aktiviteter, inkludert kajakkpadling og seiling, vil du føle deg som om du er på en tropisk paradisøy.

COMO Point Yamu, Phuket: Dette hotellet ligger på en høyde med utsikt over Phang Nga-bukten og tilbyr fantastisk utsikt over havet og de omkringliggende øyene. Hotellet har en moderne og elegant stil og tilbyr en rekke aktiviteter, inkludert yoga, thailandsk matlaging og dykking.

Kata RocksDette boutique-hotellet ligger på en klippe ved stranden Kata og tilbyr fantastisk utsikt over Andamanhavet. Hotellet har et moderne og stilfullt design, og tilbyr en rekke aktiviteter, inkludert spa-behandlinger, yachtcharter og dykking. 

Koh Samui - For krystallklart vann og vakre tempel

Koh Samui er en annen populær øy i Thailand, og et perfekt reisemål for de som ønsker en avslappende ferie. Øya er kjent for sine hvite sandstrender, krystallklart vann og vakker natur. Du kan også besøke det populære Wat Phra Yai-tempelet, som har en 12 meter høy Buddha-statue.

De 5 anbefalte hotellene på Koh Samui

Four Seasons Resort Koh Samui: Dette er et luksuriøst feriested som ligger ved en privat bukt på Koh Samuis nordlige kyst. Feriestedet har fantastisk utsikt over Siam-bukten og tilbyr en rekke aktiviteter og fasiliteter, inkludert et spa, en privat strand, en infinity-basseng og en rekke restauranter.

Belmond NapasaiBelmond Napasai ligger i en frodig jungel ved en privat strand i Mae Nam. Hotellet tilbyr et avslappende og rolig opphold, med en rekke fasiliteter som en spa, et treningsstudio og en rekke restauranter.

Banyan Tree SamuiDette luksuriøse feriestedet ligger på en høyde med panoramautsikt over Gulf of Thailand. Banyan Tree Samui er kjent for sin unike arkitektur og stil, og tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et spa, en privat strand og en rekke restauranter.

SALA Samui Choengmon Beach: SALA Samui Choengmon Beach ligger på Koh Samuis nordøstkyst og tilbyr en avslappende og rolig opplevelse for gjestene. Hotellet har en privat strand, et spa og en rekke restauranter, og har en flott beliggenhet i nærheten av lokale markeder og restauranter.

Conrad Koh Samui: Conrad Koh Samui ligger på en åsside med en spektakulær utsikt over havet. Hotellet tilbyr romslige villaer med eget basseng, et spa og en rekke restauranter. Conrad Koh Samui har også en flott beliggenhet nær Koh Samuis viktigste turistattraksjoner, som Big Buddha-tempelet og Fisherman's Village.

Ayutthaya - Opplev Thailand gamle hovedstad

Ayutthaya var en av Thailands gamle hovedsteder, og er nå en populær turistattraksjon kjent for sine historiske templer og ruiner. Her kan du besøke Wat Mahathat og det imponerende Wat Phra Si Sanphet, som begge er en del av UNESCOs verdensarvliste.

5 Hotell i Ayutthaya du må oppleve

Sala Ayutthaya: Dette boutique-hotellet ligger ved elven og tilbyr fantastisk utsikt over Ayutthayas mest kjente tempel, Wat Phutthaisawan. Hotellet har en moderne design med thailandske elementer og tilbyr en rolig og avslappende atmosfære for gjestene.

Krungsri River Hotel Ayutthaya: Dette hotellet ligger langs elven og har en flott beliggenhet i nærheten av Ayutthayas mest populære attraksjoner. Gjestene kan nyte utsikten over elven og byen fra hotellets restaurant, og hotellet tilbyr også et utendørsbasseng og et spa.I

Lom Choi Home Stay Ayutthaya:  Er et lite og sjarmerende hotell som ligger i en rolig og avslappet del av Ayutthaya i Thailand. Hotellet tilbyr komfortable og rimelige rom i en tradisjonell thailandsk stil. Rommene er enkle, men smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter.

The Cavalli Casa ResortDette boutique-hotellet ligger i nærheten av Ayutthayas gamleby og har en vakker hage og et utendørsbasseng. Hotellet tilbyr også en restaurant som serverer thailandsk og italiensk mat.

Tony's Place Ayutthaya: Dette gjestehuset ligger i nærheten av Ayutthayas gamleby og tilbyr enkle, men rene og komfortable rom til en rimelig pris. Gjestene kan også leie sykler på stedet for å utforske byen og dens mange templer og ruiner.


Fakta om ThailandBeskrivelse
BeliggenhetThailand er et land i Sørøst-Asia, og grenser til Laos, Kambodsja, Malaysia og Myanmar.
HovedstadBangkok er hovedstaden i Thailand og landets største by.
SpråkThailands offisielle språk er thai, men engelsk er også utbredt.
ReligionBuddhismen er den største religionen i Thailand, med over 90% av befolkningen som praktiserer den.
KlimaThailand har et tropisk klima med høye temperaturer og høy luftfuktighet hele året.
Mat og drikkeThailandsk mat er kjent for å være krydret og smaksrik, og inkluderer retter som pad thai, tom yum suppe og grønn curry. Thai-øl, frisk fruktjuice og thailandsk te er også populære drikker.
ValutaThailands valuta er baht.
TuristattraksjonerThailand er kjent for sin vakre natur, herlige strender, tempelarkitektur, shopping og natteliv. Populære turistattraksjoner inkluderer blant annet Grand Palace i Bangkok, øyene Phuket og Koh Samui, og historiske byer som Ayutthaya og Chiang Mai.
FestiviteterThailandske festiviteter inkluderer Songkran, det thailandske nyttåret, Loy Krathong, en lysfestival som feires over hele landet, og Yi Peng, en lanternefestival i Chiang Mai.
TransportTransport i Thailand inkluderer tuk-tuk, motorsykkel, taxi og buss. Det er også et utviklet nettverk av innenlandske flyreiser mellom de større byene i landet.


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.