19 Jan
19Jan

Hvordan finner du de billigste flybillettene og hotell på de forskjellige bookingsidene? Om du ikke er så opptatt av utreisedato og er fleksibel å når du kan reise, kan du finne billig reise til Thailand med både fly og opphold. For å gjøre det enklere for deg har vi skrevet en guide til hvordan du finner de billigste flybillettene til Thailand på forskjellige bookingsider på nett. 

Hvordan finne billig reise til Thailand på Monondo

Momondo.no er en av Norges mest populære nettsider for søk etter billige flybilletter. Siden ble grunnlagt i 2006 av to danske gründere, og har siden vokst seg til å bli en av de ledende aktørene innen reisebransjen.

Momondo.no gjør det enkelt for deg å sammenligne priser fra flere forskjellige flyselskaper og reisebyråer, slik at du kan finne den billigste billetten for deg. Her er en steg-for-steg guide til hvordan du kan finne de billigste flybillettene på Momondo.no:

 1. Gå til Momondo.no og velg "Fly" i menyen øverst på siden.
 2. Skriv inn avreise- og ankomstdestinasjonen din i de aktuelle feltene, samt datoene for når du ønsker å reise.
 3. Trykk på "Søk" for å få opp en liste over tilgjengelige flyreiser.
 4. Du kan sortere resultatene etter pris, flyselskap, avreise- og ankomsttid og mer ved å bruke filtrene på siden.
 5. Når du har funnet en passende billett, kan du klikke på "Bestill" for å gå videre til bestillingen hos det aktuelle flyselskapet eller reisebyrået.

På bildet ser du hvordan det ser ut når du velger avreisested og destinasjon på Monondo. I dette eksempelet la vi inn avreise juni 2023 og hjemkomst juli 2023. Videre kan du klikke på destinasjonen i Thailand med de billigste flybillettene og bestille reisen rett fra Google maps!

Det er også verdt å merke seg at Momondo.no tilbyr en reiserute-planlegger, som gir deg muligheten til å planlegge en rute med flere stoppesteder. Dette kan være en god måte å spare penger på hvis du skal reise til flere destinasjoner. 

Slik finner du billig reise til Thailand på Finn

Sammenlignet med Monondo er oppsettet til Finn.no ganske gammeldags. Når vi gjør det samme søket på Finn etter billigste flybilletter til Thailand får vi opp en god gammeldags liste over de forskjellige flyselskapene, og du må selv klikke deg tinn på for å se hvilken flyplass prisene gjelder til. 

Men Finn er veldig enkel å bruke, og de fleste nordmenn stoler på informasjonen de får opp her. Men layout kunne godt ha blitt oppgradert noe. 

Slik søker du etter billigste fly til Thailand på Finn

1. Gå inn på https://www.finn.no/reise

2. Velg Fly fra og til flyplass, og deretter utreisedato, hjemreisedato 

3. Avhak om du ønsker å søke på hotell samtidig

4. Trykk på Søk knappen og få opp alternativene som blir rangert etter billigste pris

5. I menyen til venstre etter at du har søkt etter fly, kan du velge hvor lang reisetid du ønsker, hvilket flyselskap og ønsket avreisetidspunkt på døgnet. 

Finn billigste fly med Expedia

Expedia er også en god gammeldags bookingside uten et fancy oppsett. Men søket går raskt og du får opp mange forskjellige alternativer etter at du har søkt etter de billigste flybillettene til Thailand. Her er prosessen på Expedia: 

1. Skriv inn først flyplassen du ønsker å reise fra i Norge

2. Skriv deretter flyplass for destinasjonen

3. Deretter velger du ønsker dato for avreise. 

I venstre meny etter søket får du opp muligheten til å se prisene til forskjellige flyselskaper. I tillegg kan du velge flybilletter med enten håndbagasje inkludert, avbestillingsgebyr og mange andre kriterier som påvirker prisen. 

Så Expedia gir deg mange alternativer for å spare penger på flybillettene ved å unngå å betale for tjenester du eventuelt ikke trenger. 

Hvilke nettsider kan du sjekke billigste flybilletter til Thailand fra Norge?

For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet 10 nettsider hvor du kan søke etterrimelige flybilletter fra Norge til Thailand og andre steder i verden. 

 1. momondo.no - https://www.momondo.no/
 2. Expedia.no - https://www.expedia.no/
 3. Flybillet.no - https://www.flybillet.no/
 4. Supersaver.no - https://www.supersaver.no/
 5. Norwegian.com - https://www.norwegian.com/no/
 6. SAS.no - https://www.sas.no/
 7. Tripadvisor.no - https://www.tripadvisor.no/
 8. Finn.no/reise - https://www.finn.no/reise
 9. Finnair.com - https://www.finnair.com/no/
 10. Eurowings.com - https://www.eurowings.com/no/nb/

Vær oppmerksom på at dette er de mest populære bookingsidene i Norge. Det kan også finnes andre lokale bookingsider. 

Hvilken nettside gir deg de billigste flybillettene?

Det er svært vanskelig å si hvilken nettside som gir deg de billigste flybillettene, da prisene kan variere mye avhengig av destinasjon, reisedatoer, og andre faktorer. Det kan være lurt å sammenligne priser på flere forskjellige nettsider for å finne den billigste billetten for deg.  

Du kan også alternativt benytte deg av Google Flights som er en reiseplanlegger fra Google og har de fleste flyselskapene i verden. 

På Google kan du sammenligne priser på flyreiser fra flere forskjellige flyselskaper. For å bruke Google Flights, kan du gå til google.com/flights eller åpne det fra Google-søkeresultatene ved å skrive "flyreiser" eller lignende i søkefeltet.Når du har åpnet Google Flights, kan du skrive inn avreise- og ankomstdestinasjonen din, samt datoene for når du ønsker å reise. 

Google Flights vil deretter vise deg en liste over tilgjengelige flyreiser, sammen med priser fra ulike flyselskaper. Du kan sortere resultatene etter pris, avreise- og ankomsttid, og mer ved å bruke filtrene på siden.

Du kan også bruke Google Flights til å finne billige flyreiser til et bestemt sted ved å bruke "Explorer"-fanen, hvor du kan søke etter billige destinasjoner fra en gitt by.

Når du har funnet en passende billett, kan du klikke på "Bestill" for å gå videre til bestillingen hos det aktuelle flyselskapet eller reisebyrået. Det er verdt å merke seg at ikke alle flyselskapene og reisebyråene er tilgjengelige via Google Flights.

Google har også andre verktøy for å hjelpe deg med å planlegge reisen din, som Google Maps og Google Hotels, som gir deg muligheten til å søke etter overnattingssteder og planlegge ruter.


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.