09 Apr
09Apr

Her får du en stor oversikt over de flotteste luksushotellene på Mallorca. Du kan klikke på titlene for å se flere bilder og bookinginformasjon på hvert enkelt hotell på hotels.com 

Belmond La Residencia

Belmond La Residencia er et luksushotell som ligger i landsbyen Deia på øya Mallorca. Det er innredet i en ombygget herregård fra det 17. århundre og har et spa, utendørsbasseng og flere spisesteder. Hotellets rom og suiter er individuelt innredet, og mange har private terrasser eller balkonger med utsikt over den omkringliggende landsbyen.

Servicen på Belmond La Residencia skal være fantasik, med et personale som går langt utover for å sikre at gjestene har det komfortabelt og hyggelig. Maten på hotellet blir også høyt rost, med flere spisevalg tilgjengelig, inkludert en finrestaurant og en mer uformell bistro.

Når det gjelder aktiviteter og attraksjoner i området, ligger Belmond La Residencia i hjertet av Tramuntana-fjellene, noe som gjør det til en perfekt base for friluftsentusiaster. Hotellet er omgitt av idylliske gå- og turstier, og det er flere strender og bukter i nærheten for svømming og soling. 

Landsbyen Deia selv er også verdt å utforske, med sine smale gater, sjarmerende torg og kunstgallerier. Alt i alt tilbyr Belmond La Residencia en luksuriøs og avslappende tilflukt i et vakkert og fredelig område.

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa er et hotell med beliggenhet ved stranden som ligger i byen Port Soller på den nordvestlige kysten av Mallorca. Det har et spa, utendørsbasseng og flere spisesteder. Hotellets rom og suiter er innredet i moderne stil og har balkonger eller terrasser med utsikt over havet eller de omkringliggende fjellene.

Det er mulig å bestille romservice på Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, slik at gjestene kan nyte maten sin i sitt eget rom eller på rommets terrasse eller balkong. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter for gjestene å delta på, inkludert yoga, treningsøkter og turer til de omkringliggende fjellene.

I området rundt hotellet kan gjestene besøke den vakre byen Soller, som ligger innenfor en kort kjøretur. Her kan du nyte en spasertur gjennom de trange gatene og besøke de mange butikkene og kaféene. 

Du kan også besøke den vakre botaniske hagen Jardí Botànic de Sóller eller dra på en dagstur til de vakre fjellbyene Valldemossa og Deia. Uansett hva du velger å gjøre, tilbyr Jumeirah Port Soller Hotel & Spa en fantastisk beliggenhet for å utforske denne delen av Mallorca.

St. Regis Mardavall Mallorca Resort 

St. Regis Mardavall Mallorca Resort er et luksuriøst feriested som ligger i byen Costa d'en Blanes på den sørvestlige kysten av Mallorca. 

Det ble etablert som et hotell i 2004 og har siden den gang blitt et populært valg for reisende som ønsker luksus og komfort i en fantastisk beliggenhet.

Feriestedet har et spa, utendørsbasseng og flere spisesteder. Rommene og suiterne er innredet i en kontemporær stil og mange av dem har balkonger eller terrasser med utsikt over havet. 

Fasilitetene på rommene inkluderer klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og safe. Noen av rommene har også separat stue og private terrasser eller hager.

St. Regis Mardavall Mallorca Resort kan absolutt sies å være et moderne hotell, med sine kontemporære fasiliteter og innredning. 

Samtidig har det en klassisk eleganse og luksuriøs følelse som gjør det til et ideelt valg for reisende som ønsker å unne seg litt ekstra komfort og luksus under ferien sin.

Hotel Son Vida

Hotel Son Vida er et luksushotell som ligger i forstaden Son Vida, på utkanten av Palma de Mallorca. Det har et spa, utendørsbasseng og flere spisesteder. Hotellets rom og suiter er innredet i tradisjonell stil, og mange av dem har balkonger eller terrasser med utsikt over de omkringliggende hagene.

Utsikten fra rommene på Hotel Son Vida skal være fantastisk, med mange av dem tilbyr panoramautsikt over den omkringliggende landsbyen og fjellene. Restauranten på hotellet har også god omtale, med et bredt utvalg av lokale og internasjonale retter tilgjengelig.

Når det gjelder barnevennlighet, tilbyr Hotel Son Vida en rekke fasiliteter for barn, inkludert et barnebasseng og en lekeplass. 

Det er også mulig å bestille barnevaktstjenester for de minste gjestene. Dette gjør hotellet til et godt valg for familier som ønsker å nyte en avslappende ferie sammen med barna.

Gran Hotel Son Net

Gran Hotel Son Net er et luksushotell som ligger i landsbyen Puigpunyent, på utkanten av Palma de Mallorca. Det er innredet i en ombygget 18. århundre manor house og har et spa, utendørsbasseng og flere spisesteder. 

Hotellets rom og suiter er innredet i tradisjonell stil, og mange av dem har balkonger eller terrasser med utsikt over de omkringliggende landskapet.Gran Hotel Son Net har et utendørsbasseng for gjestene å nyte, samt en bar og en restaurant med god omtale. 

Restauranten tilbyr en rekke lokale og internasjonale retter, og hotellet har også en vinkjeller som er verdt å sjekke ut.I nærheten av hotellet finnes det flere ting å oppleve, inkludert den vakre landsbyen Valldemossa, som ligger innenfor en kort kjøretur. 

Du kan også dra på en dagstur til de vakre fjellbyene Deia og Soller, eller besøke den historiske byen Palma de Mallorca og dens mange kulturattraksjoner. 

Iberostar Grand Hotel Portals Nous

Iberostar Grand Hotel Portals Nous er et luksushotell som ligger i byen Portals Nous på den sørvestlige kysten av Mallorca. Det har et spa, utendørsbasseng og flere spisesteder. 

Hotellets rom og suiter er innredet i moderne stil, og mange av dem har balkonger eller terrasser med utsikt over havet.

Lobbyen på Iberostar Grand Hotel Portals Nous skal være imponerende, med en lysekronet takkonstruksjon og en elegant innredning. Servicen på hotellet har også gode omtaler, med et hjelpsomt og vennlig personale som gjør alt de kan for å sikre at gjestene har en behagelig opphold.

Hotellet tilbyr ulike romtyper, inkludert standardrom, familierom og suiter. Alle rommene er innredet i en luksuriøs stil og har fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar og safe. 

Familierommene har plass til opptil fire personer, mens suiterne har ekstra stueplass og private balkonger eller terrasser. Uansett hvilken romtype du velger, tilbyr Iberostar Grand Hotel Portals Nous komfort og luksus i en fantastisk beliggenhet.

Hotel Cala Sant Vicenç

Hotel Cala Sant Vicenç er et hotell med beliggenhet ved stranden som ligger i byen Cala Sant Vicenç på den nordlige kysten av Mallorca. Det har et utendørsbasseng og flere spisesteder. 

Hotellets rom og suiter er innredet i en enkel, moderne stil, og mange av dem har balkonger eller terrasser med utsikt over havet. Utsikten fra rommene på Hotel Cala Sant Vicenç skal være fantastisk, med mange av dem tilbyr panoramautsikt over Middelhavet. 

Innredningen på hotellet er enkel og moderne, med lys, luftig følelse. I nærheten av hotellet kan du besøke den vakre stranden Cala Sant Vicenç, som ligger bare noen minutter unna til fots.

Hotel Cap Rocat

Hotel Cap Rocat er et luksushotell som ligger i byen Cala Blava på den sørøstlige kysten av Mallorca. Det er innredet i en ombygget 19. århundre militær festning og har et spa, utendørsbasseng og flere spisesteder. 

Hotellets rom og suiter er innredet i en kontemporær stil, og mange av dem har balkonger eller terrasser med utsikt over havet.Hotel Cap Rocat er definitivt et gammelt hotell, med sin unike beliggenhet i en ombygget festning. 

Innredningen på hotellet er moderne og stilfull, med en luksuriøs følelse. Servicen på hotellet har også gode omtaler, med et hjelpsomt og vennlig personale som gjør alt de kan for å sikre at gjestene har en behagelig opphold.

I tillegg til sine fasiliteter og tjenester, tilbyr Hotel Cap Rocat en unik beliggenhet for gjestene å nyte. Med sin fantastiske utsikt over havet og den omkringliggende naturen, er dette et ideelt valg for reisende som ønsker å slappe av og nyte en avslappende ferie.

Ting å gjøre på Mallorca

Mallorca, den største av Balearøyene i Middelhavet, har noe for alle. Her er noen ting du kan oppleve på denne vakre øya:

  • Kultur: Mallorca er fylt med kultur, med en rekke museer, kirker, slott og kunstgallerier å utforske. Du kan også besøke de historiske byene Palma de Mallorca og Pollença, eller dra på en dagstur til landsbyen Valldemossa, kjent for sine kulturelle severdigheter.
  • Natteliv: Mallorca har et livlig natteliv, med en rekke barer, klubber og konsertsteder å velge mellom. Du kan danse hele natten på noen av de mest populære utestedene i Palma de Mallorca, eller nyte en rolig kveld på en av de mange pittoreske vinbarerne i landsbyene.
  • Restauranter: Mallorca har et bredt utvalg av restauranter, med alt fra lokale tapasbarer til internasjonale gourmetrestauranter. Du kan smake på de lokale spesialitetene, som pa amb oli (brød med olje, hvitløk og tomater), tumbet (bakte poteter med kjøtt og grønnsaker) og ensaimada (en søt, hevet kringle).
  • Moro for barna: Mallorca har mange aktiviteter og attraksjoner for barna å nyte. Du kan dra på en dagstur til Palma Aquarium, besøke en av de mange lekeparkene eller dra på en båttur til en av øyas mange vakre strender.
  • Sightseeing: Mallorca har mange vakre steder å utforske, fra fjellbyene Deia og Soller til de vakre coves (bukter) langs kysten. Du kan også dra på en dagstur til den lille øya Cabrera, som ligger sør for Mallorca og har en vakker nationalpark og en rekke vakre strender. Uansett hva du velger å gjøre, tilbyr Mallorca en rekke muligheter for å oppleve denne vakre øya
Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.