01 Apr
01Apr

Japan er et land som er kjent for sin rike kultur, vakre landskap og unike blanding av moderne og tradisjonelle trekk. Med så mange fantastiske reisemål, kan det være vanskelig å velge de ti beste stedene å besøke i Japan. Her er noen av de mest populære og interessante stedene å besøke i landet:

Tokyo

Den travle hovedstaden i Japan er en by som er full av energi og kjent for sin livlige kultur, deilig mat og ikoniske landemerker, som Tokyo Tower og Tokyo Metropolitan Government Building. I Tokyo kan du også besøke den berømte Shibuya Crossing, handle i de trendige distriktene Harajuku og Ginza, og oppleve byens natteliv i Roppongi. Hovedstaden er også kjent som er trygt reisemål for turister. 

Kyoto 

Denne gamle byen ligger i hjertet av Japan og er kjent for sine vakre templer, helligdommer og hager, som Kinkakuji-tempelet og Arashiyama Bamboo Forest. I Kyoto kan du også besøke Fushimi Inari Shrine, kjent for sine tusenvis av vermilion torii-porter, og Gion District, kjent for sin tradisjonelle geikakultur.

Osaka

Osaka er den nest største byen i Japan og kjent for sin deilige mat, livlige natteliv og ikoniske landemerker, som Osaka Castle og Universal Studios Japan temapark. I Osaka kan du også besøke Osaka Aquarium, et av de største akvariumene i verden, og prøve noen av byens berømte gatenøkkelmat, som takoyaki og okonomiyaki.

Hokkaido

Denne nordlige øya er kjent for sine vakre naturskjønnheter, inkludert Sapporo Snow Festival og Shiretoko National Park. På Hokkaido kan du også besøke Asahiyama Zoo, kjent for sine unike dyreutstillinger, og prøve noen av øyas deilige sjømat.

Okinawa

Denne tropiske øya ligger i sør i Japan og er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og rike kulturelle historie. På Okinawa kan du også besøke Okinawa Churaumi Aquarium, hjem til verdens største akvariumskiosk, og Shuri Castle, et UNESCO World Heritage Site.

Nagano

Nagano er en by som ligger i den sentrale regionen av Japan og er kjent for sine vakre fjelllandskap, inkludert Jigokudani Monkey Park og Nagano Snow Monkey Park. I Nagano kan du også besøke Zenko-ji-tempelet, ett av de eldste templene i Japan, og prøve noen av byens berømte epler og soba-nudler.

Takayama

Denne lille fjellbyen ligger i den sentrale regionen av Japan og er kjent for sin vakre tradisjonelle arkitektur og storslåtte naturskjønnheter. I Takayama kan du også besøke Hida Folk Village, et levende historiemuseum med tradisjonelle stråtakshus, og Shirakawa-go Village, et UNESCO World Heritage Site kjent for sine ikoniske gassho-zukuri-stil hus.

Kanazawa

Kanazawa er en by som ligger på vestkysten av Japan og er kjent for sine vakre hager, templer og slott, samt sin berømte sølvverksteder. I Kanazawa kan du også besøke Kenroku-en Garden, en av de tre vakreste hagene i Japan, og 21st Century Museum of Contemporary Art, med verk av internasjonale kunstnere.

Kamakura

Kamakura er en liten by som ligger på østkysten av Japan og er kjent for sine vakre strender, templer og helligdommer, som Great Buddha of Kamakura og Tsurugaoka Hachiman Shrine.

Nara

Nara er en gammel by som ligger i den sentrale regionen av Japan og er kjent for sine vakre templer, helligdommer og hager, som Todai-ji-tempelet og Kasuga-taisha-helligdommen. I Nara kan du også besøke Nara Park, hjem til hundrevis av fritt vandrende hind, og Kasuga-taisha-helligdommen, kjent for sine tusenvis av lanterner.

I konklusjonen kan vi si at Japan er et land som er fullt av fantastiske reisemål, hvert med sin egen unike blanding av kultur, historie og naturlig skjønnhet. Uansett om du er interessert i gamle templer og helligdommer, vakre strender og skoger, eller livlige byer og moderne attraksjoner, har Japan noe for alle. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.