09 Oct
09Oct

Desember markerer starten på vinteren for mange deler av verden, med kalde temperaturer, snø og is preger landskapet. Imidlertid er det også mange destinasjoner rundt om i verden hvor du kan unnslippe vinterkulden og nyte varme temperaturer, solfylte dager og vakre strender. I denne artikkelen skal vi utforske noen av de beste stedene å besøke hvis du leter etter varme og solskinn i desember.

Sjekk priser for destinasjonene på Momondo

Karibia

Karibia er en av de mest populære destinasjonene for vinterferier på grunn av sitt behagelige klima og vakre strender. Øyene i Karibien har gjennomsnittstemperaturer på rundt 25-30 grader Celsius i desember, noe som gjør dem til ideelle reisemål for sol- og strandelskere.

Aruba: Aruba er kjent for sine konstante briser og vakre strender. Øya har gjennomsnittstemperaturer på rundt 28 grader Celsius i desember, og det er sjelden nedbør i denne perioden.

Jamaica: Jamaica er et annet populært reisemål i Karibia med gjennomsnittstemperaturer på ca. 27 grader Celsius i desember. Her kan du nyte deilige strender, avslappende atmosfære og de berømte jerk-krydderene.

De amerikanske jomfruøyene: Disse øyene i Karibia har behagelige temperaturer på rundt 28 grader Celsius i desember og en rekke aktiviteter å tilby, inkludert snorkling, dykking og utforsking av vakre naturskjønnheter.

Bilde av strand på aruba


Mexico

Mexico er et annet varmt reisemål i desember med et bredt utvalg av steder å besøke. Her er noen av de mest populære med mellom 25°C to 30°C gjennom hele måneden:

Cancún: Cancún er kjent for sine vakre strender og utrolige resorts. I desember har Cancún gjennomsnittstemperaturer på rundt 28 grader Celsius, og det er også en flott tid å utforske de omkringliggende Maya-ruinene.

Playa del Carmen: Dette sjarmerende feriestedet i Mexico har en behagelig gjennomsnittstemperatur på rundt 27 grader Celsius i desember. Det er et flott sted å slappe av, nyte strendene og utforske det livlige sentrum.

Los Cabos: Los Cabos-regionen i Mexico er kjent for sin vakre kystlinje og luksuriøse feriesteder. I desember kan du forvente gjennomsnittstemperaturer på rundt 25 grader Celsius, noe som gjør det til et flott reisemål for sol og avslapning.

Strand på Cancún


Hawaii

Hawaii er en øygruppe i Stillehavet som tilbyr fantastisk natur, spennende aktiviteter og behagelige temperaturer hele året. I desember kan du forvente gjennomsnittstemperaturer på rundt 26 grader Celsius.

Honolulu, Oahu: Honolulu, hovedstaden på Oahu, har flotte strender og en livlig byatmosfære. Besøk Waikiki Beach og Diamond Head vulkanen for uforglemmelige opplevelser.

Maui: Maui er kjent for sin naturskjønnhet og varierte landskap. Fra frodige regnskoger til vulkanske kratre, er det mye å utforske på denne øya.

Kauai: Kauai, også kjent som "Garden Isle," er berømt for sin overdådige natur og vakre strender. Det er et flott reisemål for turer og avslapning.

Øyen Maui på Hawaii


Australia og New Zealand

Desember markerer starten på sommeren i den sørlige halvkule, og Australia og New Zealand er flotte reisemål for de som ønsker å oppleve sommerlige temperaturer.

Sydney, Australia: Sydney har en gjennomsnittstemperatur på rundt 18 til 25 grader Celsius i desember. Du kan utforske ikoniske landemerker som Sydney Opera House og Bondi Beach.

Auckland, New Zealand: For de som ikke ønsker tropisk varme, har Auckland  en gjennomsnittstemperatur på rundt 18 grader Celsius i desember. Utforsk byen og dens vakre havn eller dra ut på eventyr i New Zealands naturskjønnhet.

Sydney Australia


Florida, USA

Florida er kjent for sitt milde vinterklima og er et flott reisemål for de som ønsker å unnslippe vinterkulden.

Miami: Miami har gjennomsnittstemperaturer på rundt 24 grader Celsius i desember. Her kan du utforske de pulserende nattelivet, vakre strender og den kubanske kulturen i Little Havana.

Orlando: Orlando er hjemmet til mange fornøyelsesparker, inkludert Walt Disney World og Universal Orlando. I desember er været behagelig, med temperaturer på rundt 21-25 grader Celsius.

Miami beach


Sørøst-Asia

Sørøst-Asia har behagelige temperaturer i desember og gir deg muligheten til å oppleve en annen kultur og naturskjønnhet.

Thailand: Thailand har gjennomsnittstemperaturer på rundt 24-32 grader Celsius i desember. Besøk vakre strender som Phuket eller utforsk de kulturelle skattene i Bangkok.

Indonesia (Bali): Bali har en behagelig gjennomsnittstemperatur på rundt 27 grader Celsius i desember. Det er et flott reisemål for avslapning, surfing og å utforske den unike kulturen.

Hotell i Bali Indonesia


Oppsummering

Desember trenger ikke å være en tid for kulde og snø. Det er mange flotte steder rundt om i verden hvor du kan nyte varme temperaturer, solfylte dager og vakre strender. Uansett om du foretrekker Karibia, Mexico, Hawaii, Australia, Florida, eller Sørøst-Asia, er det mange alternativer å velge mellom for en minneverdig vinterferie. Husk å planlegge reisen din i god tid for å sikre deg de beste prisene og fasilitetene for en komfortabel og avslappende ferieopplevelse.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.