16 Jun
16Jun

1. Paris j'Adore Hotel & Spa er en oase i hjertet av Paris

Paris j'Adore Hotel & Spa er et fantastisk sted å bo for de som ønsker å nyte Paris i en trygg og hyggelig atmosfære. Hotellet tilbyr en perfekt balanse mellom helse og sikkerhet, og fasiliteter og tjenester som vil glede enhver gjest.

Hotellet har også et flerspråklig personale og er handicapvennlig, og tilbyr både røykfrie og hypoallergeniske rom. Det er tilgjengelig med heis, og de øvre etasjene kan nås via heis. Alle rommene er utstyrt med privat bad, hårføner, badekåpe, dusj, badekar, spabad og toalett. Gjestene kan også nyte underholdning på rommet, med kabel- eller satellitt-TV, strømmetjeneste, radio og TV. 


Fakta om hotellet
🧑Kun voksne
🏊‍♀️Innendørs basseng
💆‍♀️Spa- og velværesenter
🍴Restaurant
🍸Bar/Lounge
🛎️Romservice
📶Gratis WiFi
☕️Te-/kaffetrakter
☕️Kaffemaskin
☕️Café/Kaffebar

Finn beste pris på hotellet her 

Paris j'Adore Hotel & Spa tilbyr også en rekke fasiliteter som kan inspirere og glede gjestene, som for eksempel restauranter, bar/lounge, café/kaffebar og minibar. Gjestene kan også nyte frokost på rommet eller ta en kopp te eller kaffe med vannkoker, te-/kaffetrakter og kaffemaskin på rommet. For gjester med spesielle kostbehov tilbyr hotellet diettspesifikke menyer på forespørsel. 

2. Maison Souquet i Paris: Et luksuriøst hotell med historisk sjarm 

Hotellet ligger i et rolig boligområde i hjertet av Montmartre, og har en atmosfære som tar gjestene med tilbake til 1800-tallets Paris. Med en kombinasjon av eleganse, sjarm og luksus, er Maison Souquet et perfekt valg for en romantisk helg, en bryllupsreise eller en eksklusiv ferie i Paris. 


Fasiliteter
🏊‍♂️Innendørs basseng
💆‍♀️Spa- og velværesenter
🍴Restaurant
🍸Bar/Lounge
🍽️Romservice
📶Gratis WiFi
📶Wi–Fi tilgjengelig i alle områdene
🖥️Flatskjerm-TV
📺TV
📡Kabel- eller satellitt-TV

Maison Souquet har 20 rom og suiter som alle har en unik design og en luksuriøs innredning. Rommene er innredet med en blanding av klassisk og moderne designelementer, med myke tekstiler, elegante møbler og fargepaletter i dype, mørke toner. Hvert rom har også moderne fasiliteter, inkludert en flatskjerm-TV, gratis WiFi og et eget bad med eksklusive toalettartikler. Noen av suitene har også et eget boblebad eller en privat terrasse. 

3. Four Seasons Hotel George V Paris

Four Seasons Hotel George V Paris er et eksklusivt hotell som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å gi gjestene et komfortabelt og trygt opphold. Hotellet har et innendørs basseng, et spa- og velværesenter, et treningssenter og en restaurant, samt en bar/lounge og romservice. Gjestene har også tilgang til gratis WiFi, te-/kaffetrakter og kaffemaskin, samt parkeringstjeneste. 

Helse og sikkerhet er en prioritet, og hotellet har prosedyrer for kontaktløs inn- og utsjekk, overvåkningskameraer og hånddesinfeksjon i boligen og fellesområdene. Rengjøring av rommene skjer daglig, og det er regler for fysisk avstand i spiseområder. 

Finn beste pris på hotellet her

Hotellet tilbyr også en rekke andre tjenester, inkludert minibank, forretningssenter, møte- og selskapslokaler, billettservice, vaskeri og gavebutikk. Gjestene kan også dra nytte av aktiviteter som matlagingskurs og kveldsunderholdning, samt tilgjengelighets- og egnethetsfasiliteter som rullestoltilgang, allergivennlige rom og barrierefri dusj. 

Alt i alt tilbyr Four Seasons Hotel George V Paris en førsteklasses opplevelse for alle typer reisende.

 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.