18 Jan
18Jan

Det er mange spennende eksotiske reisemål for reiselystne nordmenn. Her har vi samlet 11 reisedestinasjoner som er perfekt for bryllupsreiser eller romantiske ferieturer sammen med din partner. nedenfor listen kan du lese mer om hvert sted og anbefalte hotell og resorts på hver enkelt destinasjon. 

Her er vår topp 11 liste: 

 1. Maldivene

 2. Seychellene
 3. Sri Lanka
 4. Fiji
 5. Boracay, Filippinene
 6. Galapagosøyene, Ecuador
 7. Bora Bora, Fransk Polynesia
 8. Cancun, Mexico
 9. Santorini, Hellas
 10. Koh Samui, Thailand
 11. Phnom Penh, Kambodsja

Maldivene - paradiset på jorden 

Maldivene er en øygruppe bestående av 26 atoller i Indiahavet, sørøst for India. Det er kjent for sin vakre kritthvite sandstrender, krystallklart vann og en utrolig marine liv. Det er også et populært reisemål for bryllupsreiser og romantiske ferier.

Maldivene er et eksotisk reisemål på grunn av sine vakre omgivelser, luksuriøse resorts og unike aktiviteter som snorkling og dykking. Besøkende kan nyte å svømme med delfiner og havskilpadder, se på havskilpadder legg egg på stranden og se et utvalg av tropiske fisk og koraller i havet.

Du kan også besøke Maldivenes hovedstad Malé, som er kjent for sin historie og kultur, eller ta en tur til en av Maldivenes mange øyer for å oppleve den lokale livsstilen. Maldivene er også kjent for sine luksuriøse overnattingsmuligheter, fra eksklusive øyresorts til overnatting på private øyer. Uansett hva du velger, vil du sikkert ha en uforglemmelig ferie på dette eksotiske reisemålet.

Book hotell på Maldivene her

Seychellene - perfekt for en romantisk ferie

Seychellene er en øygruppe i Indiahavet, øst for Afrika. Det er kjent for sin vakre natur, hvite strender og krystallklart vann. Det er også et populært reisemål for par, da det tilbyr romantiske aktiviteter som solnedgangersturer og middager under stjernene. 

Det finnes også historiske steder å besøke, som Victoria, hovedstaden og den eldste byen på øyene, og Vallee de Mai Nature Reserve, hvor man kan se endemiske palmer og planter.

På Seychellene kan du nyte det vakre landskapet og naturen ved å gå tur i nasjonalparkene, dykke i det krystallklare vannet for å se det rike marine livet, eller ta en båttur for å se de mange øyene. For de som liker å være aktive, tilbyr øyene også muligheter for fotturer, sykling, kajakkpadling og vannsport.Det finnes også mange luksuriøse hoteller og resorts på Seychellene, som tilbyr komfortable og eksklusive opphold. En av de mest anbefalte hotell og resorts på Seychellene er Four Seasons Resort Seychelles: Dette hotellet ligger på en privat øy og tilbyr luksuriøse villaer med privat basseng og panoramautsikt over havet.

Sri Lanka - Eksotiske vannfall og regnskoger

Sri Lanka er en øy i Indiahavet, sør for India. Det er kjent for sin vakre natur, historie og kultur. Du kan oppleve alt fra vakre strender, fjell, elver, vannfall og regnskoger til historiske steder, tempel og ruiner. 

Sri Lanka har også en lang historie og mange kulturelle tradisjoner, som du kan oppleve gjennom å besøke gamle byer og templer, og ved å delta i tradisjonelle begivenheter og festivaler. Det finnes mange luksuriøse hoteller og resorts i Sri Lanka, men anbefalt hotel resort er Heritance Kandalama, det ligger i Dambulla og tilbyr en imponerende utsikt over Kandalama sjøen.

Sri Lanka er også et populært reisemål for par, da det tilbyr romantiske aktiviteter som solnedgangersturer, middager under stjernene, og romantiske spisesteder med utsikt over havet eller fjellene. 

Du kan også ta en romantisk båttur på en av de mange innsjøene og elvene, eller besøke en av de mange plantasjene for å nyte en kopp te sammen.

Fiji - Krystallklart vann og eksotisk kultur

Fiji er en øygruppe i Sørøst-Stillehavet, nordøst for Australia. Det er kjent for sin vakre natur, hvite strender, krystallklart vann og eksotisk kultur. Det er et populært reisemål for både avslapning og aktiviteter.

Du kan oppleve det vakre landskapet ved å ta en tur i regnskogen eller gå på fottur til vannfall, du kan også prøve å dykke og snorkle i det krystallklare vannet for å se det rike marine livet, eller ta en båttur til de mange øyene for å nyte solnedgangen. 

Fiji har også en lang historie og kultur, som du kan oppleve ved å besøke tradisjonelle landsbyer og templer, og ved å delta i tradisjonelle begivenheter og festivaler. For å få mest mulig ut av oppholdet i Fiji, anbefaler jeg å bo på eksotiske hoteller og spa som Likuliku Lagoon Resort, som ligger på en privat øy og tilbyr villaer med privat basseng og utsikt over havet. Hotell har også eget spa og et bredt utvalg av aktiviteter.

Boracay - For vannsport og natteliv

Boracay er en liten øy i Filippinene, kjent for sine vakre strender og krystallklart vann. Det er et populært reisemål for både avslapning og aktiviteter. Du kan nyte den vakre naturen ved å ta en tur langs den berømte White Beach, eller prøve en av de mange vannsportene som jetski, parasailing eller kite surfing. 

Du kan også besøke en av de mange undervannsgrottene eller ta en båttur til de omkringliggende øyene for å se det rike marine livet.Boracay har også et livlig natteliv med mange restauranter, barer og klubber. 

Det er også mange lokale butikker og markeder hvor du kan kjøpe tradisjonelle varer og kunstverk.For å få mest mulig ut av oppholdet i Boracay, anbefaler jeg å bo på eksotiske hoteller og spa som Discovery Shores Boracay, som tilbyr luksuriøse suiter med utsikt over havet og eget spa med full service. 

Det er også flere restauranter og et bredt utvalg av aktiviteter tilgjengelig.

Galapagosøyene - Eksotisk dyreliv og flora

Galapagosøyene er en øygruppe beliggende i Stillehavet, vest for Ecuador. Det er kjent for sin unike og variert flora og fauna, og for å være et viktig område for biologisk mangfold. Det er et populært reisemål for natur- og dyrelivsinteresserte.

Du kan oppleve denne unike naturen ved å ta en tur i nasjonalparken, som er hjemmet til en rekke endemiske dyre- og plantearter, som Galapagos-sjøøgler, leguaner og Galapagos-pingviner. Du kan også prøve dykking og snorkling i det krystallklare vannet for å se det rike marine livet, eller ta en båttur til de mange øyene for å nyte solnedgangen.

Galapagosøyene har også en historie knyttet til Charles Darwin og hans teori om evolusjonen, og besøkende kan besøke Charles Darwins forskningsstasjoner og lære mer om hans oppdagelser. 

For å få mest mulig ut av oppholdet,  kan vi anbefale Finch Bay Galapagos Hotel når du besøker Galapagosøyene. Dette hotellet tilbyr en unik opplevelse ved å være så nær nasjonalparken og samtidig ha en luksuriøs innkvartering. Med sine luksuriøse rom og suiter med utsikt over havet og nasjonalparken, vil du få muligheten til å oppleve den vakre naturen på Galapagosøyene fra komforten av ditt eget rom. 

Hotellet har også et eget spa, som gir deg muligheten for å slappe av etter en dag med å utforske øyene. 

Bora Bora - Kajakkpadling og romantiske båtturer

Bora Bora er en øy i Societyøyene i Stillehavet, nordvest for Tahiti. Det er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann, og eksotisk atmosfære. Det er et populært reisemål for både avslapning og aktiviteter. 

Du kan nyte den vakre naturen ved å ta en tur på den berømte Matira Beach, eller prøve en av de mange vannsportene som jetski, parasailing eller kajakkpadling. Du kan også besøke den vakre Mount Otemanu eller ta en båttur til de omkringliggende øyene for å se det rike marine livet.

Bora Bora har også en historie knyttet til de polynesiske kulturen og besøkende kan besøke tradisjonelle landsbyer og templer, og delta i tradisjonelle begivenheter og festivaler. 

For å få mest mulig ut av oppholdet i Bora Bora, anbefaler jeg å bo på eksklusive hoteller og spa som Four Seasons Resort Bora Bora, som tilbyr luksuriøse villaer med privat basseng og utsikt over havet, eget spa, flere restauranter og et bredt utvalg av aktiviteter tilgjengelig.

Cancun - Vakre strender og natteliv

Cancun er en ferieby på den meksikanske karibiske kysten, kjent for sine vakre strender, natteliv og turistattraksjoner. Det er et populært reisemål for både avslapning og aktiviteter. 

Du kan nyte den vakre naturen ved å ta en tur langs strendene, eller prøve en av de mange vannsportene som jetski, snorkling eller dykking. Du kan også besøke Mayaruinene og oppleve de arkeologiske stedene som Chichen Itza eller Tulum. 

Cancun er også kjent for å ha et livlig natteliv med mange restauranter, barer og klubber. For et ekstra eksotisk opphold anbefaler jeg å bo på Secrets The Vine Cancun, som er et all-inclusive resort med en luksuriøs innkvartering, spa, flere restauranter og et bredt utvalg av aktiviteter tilgjengelig. 

Hotellet tilbyr også et romantisk tema og private strandsoner for å gjøre oppholdet enda mer spesielt for par. Med en en privat strandklubb, flere svømmebassenger, og et bredt utvalg av spa- og velværetilbud, slik at du kan slappe av og nyte det romantiske oppholdet i Cancun. 

Det har også en imponerende utsikt over havet og romantiske middager under stjernene, som gir deg muligheten til å nyte det fantastiske klimaet og omgivelsene i Cancun.

Santorini - For romantikk og kulturliv

Santorini er en øy i den greske øygruppen Cycladerne, kjent for sin vakre beliggenhet med hvite klippebyer, blått hav og dramatisk solnedgang. Det er et populært reisemål for romantiske par og kulturelle turister.

Du kan nyte den vakre naturen ved å besøke de berømte klippebyene Fira og Oia, eller ta en båttur rundt øya for å se de vakre vulkanøyene. Du kan også besøke arkeologiske steder som Akrotiri og Ancient Thera, som gir deg muligheten til å lære mer om øyas historie og kultur.

For romantiske par, anbefaler vi å bo på Andronis Luxury Suites, som ligger i Fira by og tilbyr luksuriøse suiter med privat basseng og utsikt over havet og vulkanøyene. Hotellet har også et eget spa og et bredt utvalg av aktiviteter tilgjengelig, inkludert yoga og vinsmaking. 

De har også en restaurant som serverer lokale og sesongbaserte retter, og en privat terrasse med utsikt over havet for romantiske middager.

Koh Samui - For vannaktiviteter og strandliv

Koh Samui er en øy i Thailand, kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og eksotisk atmosfære. Det er et populært reisemål for både avslapning og aktiviteter.Du kan nyte den vakre naturen ved å ta en tur langs strendene eller prøve en av de mange vannsportene som kajakkpadling, dykking eller snorkling. 

Du kan også besøke de lokale templene og oppleve thailandsk kultur. Du kan også besøke den berømte Wat Phra Yai-tempelet med den store Gule Budhafiguren. For et eksotisk opphold anbefaler jeg å bo på W Retreat Koh Samui, som tilbyr luksuriøse villaer med privat basseng og utsikt over havet og eget spa med full service. 

Hotellet har også flere restauranter og et bredt utvalg av aktiviteter tilgjengelig, inkludert yoga og tai chi. Det er også en privat strandklubb og et svømmebasseng for å slappe av og nyte det eksotiske klimaet på øya.  

Phnom Penh - Vakker arkitektur og gateliv

Phnom Penh er hovedstaden i Kambodsja og er kjent for sin rike kultur og historie, samt vakre arkitektur og livlige gateliv. Det er et populært reisemål for kulturelle turister og de som ønsker å lære mer om landets historie. 

Du kan oppleve den rike kulturen ved å besøke noen av de mange templene og museene, som for eksempel Wat Phnom, National Museum, eller Tuol Sleng Museum. Du kan også besøke det kongelige palasset og se de vakre bygningene og hager.

For ekstra luksus på turen anbefaler vi Raffles Hotel Le Royal, som ligger i hjertet av byen og tilbyr luksuriøse rom og suiter med full service. Hotellet har også et eget spa, flere restauranter og et bredt utvalg av aktiviteter tilgjengelig, inkludert turer til templene og museene.

Kilder: 
 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.