02 Jan
02Jan

Veldig mange nordmenn havner i en stor gjeldskrise når de glemmer å oppdatere reiseforsikringen sin før avreise. Husk at du kan også få reiseforsikring på kredittkort i Norge som også tilbyr avbestillingsforsikring. 

Kredittkort med reiseforsikring

Her har vi laget en oversikt over kredittkort som tilbyr reiseforsikring inkludert dersom du betaler noe av reise med kredittkortet. Men husk at reiseforsikring via kredittkort dekker ikke nødvendigvis like mye som en helårs reiseforsikring fra et norsk forsikringsselskap. 

DNB Nor

Sbanken

Nordea

Storebrand

Bank Norwegian

Dette er noen av kredittkortene som tilbyr best dekning på reiseforsikringen tilknyttet kortet. 

Om du velger å benytte deg av kredittkort forsikring så må du vurdere disse dekningene: 

  • Hvor mye får du igjen på avbestilling?

Det er ikke like dekning på alle kredittkort på hvor mye du får igjen om du er nødt til å avbestille turen. Enkelte har satt en grense på rundt 20.000 kroner for enkeltpersoner, og rundt 40,000 kroner for en familie på tur. I enkelte tilfeller er dette ikke nok, og kriteriene kan være noe forskjellige fra selskap til selskap. 

  • Hvor mye dekker forsikringen ved ulykke?

Dekning for medisinsk hjelp i utlandet er som regel ubegrenset på kredittkort. Mine hva om du havner i en ulykke og aldri kommer deg i arbeid igjen? De fleste kredittkort gir en erstatning ut i fra invaliditetsgrad, så sjekk hvilke kriterier som gjelder på din reiseforsikring. 

  • Hvor mye dekkes reisegods?

Reisegods kan det være store forskjeller på dekningen. Om du ikke tar med deg så mye på turen bør du også tenke over alt du har tenkt å handle på turen og ta med hjem til Norge. 

Det beste er en helårs resieforsikring

For å gjøre det enklest mulig for deg selv på tur, er det alltid best med en helårs reiseforsikring fra norske forsikringsselskaper. dette sørger for en kortere prosess ved skadetilfeller og at du slipper å dokumentere så mye annet enn din flyreise ut av Norge. 

Husk at en helårs reiseforsikring er kun gyldig dersom du ikke har harr utreise fra Norge enda. Men står du på flyplassen i lesende øyeblikk, kan du faktisk bestille en reiseforsikring med en gang og være dekket før du går på flyet. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.