Jan Kenneth Hansen

Skribent for reisemagasinet.net med en forkjærlighet for reiser i Asia. Jeg bor selv på Filippinene og flyttet fra Norge i 2018. Siden den gang har jeg reise og opplevd mye av verden, og elsker å utforske nye kulturer og steder over hele verden.


  • Feb 13, 2024

Det er mange som ønsker å komme seg vekk fra Norge i løpet av vinteren, og vurderer å låne penger til ferieturer og betale dette tilbake når feriepenger eller skattepenger kommer. Men er dette lønnsomt? Vi skal se litt på hvordan dette kan være ganske lønnsomt dersom du gjør det på rett måte.

Les mer
  • Feb 13, 2024

Kredittkort har mange forskjellige fordeler. Mange av dem gir kjøpsfordeler, forsikringer og bonuser til reiser og opphold verden over. Men hvordan fungerer egentlig slike forsikringer? Her skal vi gå gjennom 5 viktige vilkår du er nødt til å være klar over.

Les mer
  • Jan 6, 2024

Når du er ute og reiser koster det ganske mye å bruke norske kort i minibanker og handle i butikker. Mange kredittkort påstår å være gebyrfrie, men likevel tilkommer det valutapåslag og minibankgebyrer fra utsteder.

Les mer