06 Jan
06Jan

En av de nyttige funksjonene til Google Flights er priskalenderen, som lar deg se prisene på flyreiser for forskjellige datoer på et øyeblikk. Slik bruker du priskalenderen for å finne de billigste flybillettene:


Gå til startsiden for Google Flights på https://www.google.com/travel/flights.
Angi avreise- og ankomstbyer, samt ønskede reisedatoer. Du kan også velge å søke etter enveis- eller tur-retur-flyvninger.


Etter å ha angitt søkekriteriene dine, klikk på "Søk flyreiser"-knappen. Google Flights vil deretter søke etter flyreiser som samsvarer med kriteriene dine og vise resultatene på siden.

Rull ned til "Priskalender"-delen, som ligger under søkeresultatene. Denne delen viser en grafisk fremstilling av flypriser for forskjellige datoer. Datoene som vises på kalenderen vil være basert på søkekriteriene dine.


Priskalenderen viser prisen på flyreiser for hver dato i et fargekodet format. De billigste datoene vil være uthevet i grønt, mens de dyreste datoene vil være uthevet med rødt.
For å se prisen på flyreiser for en bestemt dato, hold musepekeren over datoen i kalenderen. Prisen på flyreiser for den datoen vil vises i et popup-vindu.


For å se prisen på flyreiser for forskjellige datoer, klikker du bare på datoen i kalenderen. Søkeresultatene vil da bli oppdatert for å vise flyvningene for den valgte datoen.
Ved å bruke priskalenderen kan du enkelt sammenligne prisene på flyreiser for ulike datoer og finne de billigste alternativene. 

Du kan også bruke filtrene på venstre side av siden for å begrense søket ytterligere og finne de beste tilbudene.

Hvordan booke fly på Google?


Å bestille flyreiser på Google Flights er en enkel og praktisk prosess. Her er en trinn-for-steg-guide for hvordan du bestiller flybilletter på nettsiden:

 1. Gå til startsiden for Google Flights på https://www.google.com/travel/flights.
  Angi avreise- og ankomstbyer, samt ønskede reisedatoer. Du kan også velge å søke etter enveis- eller tur-retur-flyvninger.
 2. Du kan også spesifisere ditt foretrukne antall stopp, tjenesteklasse og flyselskaper. Hvis du har et spesifikt budsjett i tankene, kan du bruke "Pris"-filteret for å begrense alternativene til flyreiser innenfor din prisklasse.
 3. Når du har angitt alle søkekriteriene dine, klikker du på "Søk flyreiser"-knappen. Google Flights vil deretter søke etter flyreiser som samsvarer med kriteriene dine og vise resultatene på siden.
 4. Du kan sortere resultatene etter pris, varighet eller avgangs-/ankomsttidspunkt ved å klikke på den aktuelle fanen øverst på siden. Du kan også bruke filtrene på venstre side av siden for å begrense søket ytterligere.
 5. Når du finner en flyreise som dekker dine behov, klikker du på "Velg"-knappen for å se de tilgjengelige billettprisene.
 6. På siden for prisalternativer kan du velge den prisen som passer best for dine behov, samt eventuelle tilleggstjenester som innsjekket bagasje eller setetildelinger.
 7. Når du har valgt billettpris og eventuelle tilleggstjenester, klikker du på knappen "Fortsett til betaling".
 8. På betalingssiden vil du bli bedt om å angi din personlige informasjon og betalingsinformasjon. Sørg for å nøye gjennomgå vilkårene og betingelsene før du fullfører bestillingen.
 9. Når du er klar til å fullføre bestillingen, klikker du på "Bestill"-knappen. Du vil da motta en e-postbekreftelse med flydetaljene dine og et bestillingsreferansenummer.
 10. Ved å følge disse trinnene kan du enkelt bestille flyreiser på Google Flights. Nettstedet er brukervennlig og tilbyr et bredt utvalg av flyalternativer, noe som gjør det til et praktisk valg for å bestille din neste reise.


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.