06 Jan
06Jan

Lyst til å leke indianer eller overnatte i fengsel i en ukes tid? Alt er mulig! Her har vi topp 10 spesielle overnattingssteder som gir deg en uforglemmelig opplevelse.  

Disse hotellene fant vi på en rekke forskjellige bookingsider på nett til inspirasjon for å finne spesielle overnattingsteder rundt om i verden som du kanskje aldri har hørt om tidligere. Du kan klikke på overskriftene og komme direkte til bookingsiden som du ønsker å bestille et opphold!

Wigwam Motel - California

Hvis du leter etter et unikt og spennende sted å bo i California, trenger du ikke lete lenger enn til Wigwam Motel! Wigwam Motel ligger i hjertet av California-ørkenen, kun en kort kjøretur fra de beste attraksjonene i området. 

Velg mellom koselige rom og suiter, som alle kommer med grunnleggende bekvemmeligheter som klimaanlegg og Wi-Fi. I tillegg, hvis du bestiller en suite, får du tilgang til motellets luksuriøse fasiliteter, inkludert et basseng, spa og treningssenter. 

Wigwam Motel er det perfekte stedet for en familieferie, en romantisk helg eller et soloeventyr. Med sin praktiske beliggenhet, komfortable rom og fasiliteter på stedet, kan du ikke gå galt. Så ikke vent - bestill et opphold på Wigwam Motel i dag!

Saintlo Ottawa Jail Hostel

Opplev dårlig fengselsmat, narkotika raid på rommene, og bli satt i håndjern om du ikke oppfører deg! Hvis du er i humør for en unik opplevelse, er HI Jail Hostel Ottawa stedet å dra til! Dette vandrerhjemmet ligger i et tidligere fengsel, og tilbyr gjestene en unik sjanse til å bo i et stykke historie. 

Du kan velge mellom en rekke rom, fra sovesaler til private enkeltceller. Hvert rom har klimaanlegg, eget bad og gratis Wi-Fi. Vandrerhjemmet har også en kafé, en bar og en takterrasse hvor du kan nyte en fantastisk utsikt over byen. 

Men det beste av alt er muligheten til å oppleve hvordan livet var i et fengsel. Du kan utforske de originale cellene og interneringsområdene, samt ta en omvisning i fengselet med en tidligere innsatt som guide. 

Hvis du ønsker å oppleve noe helt unikt, er HI Jail Hostel Ottawa det perfekte stedet å bo.

Finn Lough Hideaway,Nord-Irland

Finn Lough Hideaway er et fantastisk sted å bo i Nord-Irland, i en boble midt uti villmarken! Ligger midt i det fantastiske Fermanagh Lakelands, er det det perfekte stedet å oppleve historien og skjønnheten i regionen. 

Gjeststedet tilbyr en rekke luksuriøse rom, alle med fantastisk utsikt over innsjøen og landskapet rundt. Du kan også nyte en rekke utendørsaktiviteter, som fiske, kajakkpadling og fotturer. 

Det er til og med et utendørs spa og en restaurant med en rekke lokale delikatesser. Alt i alt er det en utrolig opplevelse som garantert vil skape varige minner. Så hvis du leter etter et unikt sted å bo i Nord-Irland, er Finn Lough Hideaway definitivt verdt et besøk.

Nido de Quetzalcoatl i Mexico

Velkommen til et merkelig reir av hotellrom, Nido de Quetzalcoatl Hotel i Mexico. Dette hotellet ligger i hjertet av byen, og tilbyr mer enn bare et sted å bo. Rommene er romslige og har utrolige fasiliteter, og hotellets ansatte er utrolig oppmerksomme og gjestfrie. 

Men det er ikke alt. Hotellet har også et museum som fokuserer på meksikansk historie, kultur og kunst. Du kan utforske utstillingen, lære om regionens historie og til og med kjøpe håndlagde suvenirer. 

Nido de Quetzalcoatl Hotel tilbyr også en rekke spisesteder, alt fra deilig lokal mat til mer internasjonal mat. Og når dagen er over, kan du slappe av i utendørsbassenget eller ta en spasertur i den vakre hagen. 

Med sin kombinasjon av luksus og historie er Nido de Quetzalcoatl Hotel en opplevelse du sent vil glemme.

Cockpit Cottage i Costa Rica

Cockpit Cottage, som ligger i den vakre kystbyen Costa Rica, er et perfekt sted å bo for alle som leter etter en uforglemmelig opplevelse. Selve hytta er gjennomsyret av historie, etter å ha blitt bygget på slutten av 1800-tallet og fortsatt beholdt mange av sine originale funksjoner. 

Hytta består av fem luksuriøse rom, hver unikt dekorert med antikviteter og lokale kunstverk, og gir gjestene en smak av landets kultur. Rommene er også utstyrt med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg, Wi-Fi og flatskjerm-TV, noe som gjør det til det perfekte stedet å slappe av og slappe av. 

Men det er hyttas beliggenhet som gjør den helt spesiell. Cockpit Cottage ligger i utkanten av Det karibiske hav, og tilbyr fantastisk utsikt over havet, samt enkel tilgang til en rekke aktiviteter og attraksjoner. 

Enten du leter etter en romantisk ferie eller en morsom familieferie, er Cockpit Cottage det perfekte stedet å bo.

Giraffe Manor i Cape Town 

Giraffe Manor i Cape Town, Sør-Afrika, er det perfekte stedet for en unik og uforglemmelig opplevelse. The Manor tilbyr en rekke rom og suiter, med hvert rom med fantastisk utsikt over området rundt. 

Men det som virkelig skiller herregården er historien. Herregården var en gang eid av avdøde Jock Leslie Melville og hans kone Betty, som var kjent for sin lidenskap for natur- og dyrelivsbevaring. 

I dag er herregården fortsatt hjemmet til en liten flokk reddede Rothschild-siraffer som streifer fritt rundt på eiendommen. Gjester kan nyte samhandling med disse milde gigantene og til og med mate dem rett fra vinduene på rommene. 

Et opphold på Manor gir gjestene muligheten til å oppleve skjønnheten i den afrikanske villmarken og gleden ved å være omgitt av disse majestetiske skapningene. Giraffe Manor er virkelig en unik opplevelse som du sent vil glemme.

Kakslauttanen Resort i  Finland

Kakslauttanen Resort i Finland er et must for alle som leter etter en uforglemmelig opplevelse. Dette unike feriestedet tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, fra tradisjonelle glassigloer til luksuriøse tømmerhytter. 

Igloene tilbyr en virkelig unik opplevelse, og gir besøkende muligheten til å beundre den fantastiske utsikten over nordlyset fra komforten av sin egen seng. Men hvis du foretrekker litt mer privatliv, er tømmerhyttene perfekte for en romantisk ferie. 

De er utstyrt med badstue, kjøkken og luksuriøst soverom, slik at du kan kose deg og få mest mulig ut av oppholdet. Selvfølgelig er det mye mer å gjøre på Kakslauttanen Resort enn å bare sove. 

Feriestedets historie går tilbake til 1970-tallet, og besøkende kan utforske områdets rike historie og kultur. Fra truger til husky-safari, det er noe for enhver smak på dette fantastiske reisemålet. Så hvis du leter etter en unik og uforglemmelig opplevelse, er Kakslauttanen Resort et must-see.

The Manta Resort i Tanzania

Velkommen til The Manta Resort, Tanzania! Dette unike feriestedet ligger på den eksotiske øya Pemba, og tilbyr en uforglemmelig opplevelse. Fra rommene ved stranden til de frodige naturstiene, har Manta Resort noe for enhver smak. 

I tillegg har feriestedet en rik historie og arv, med noen av de eldste arkitekturene på øya. Men det som virkelig skiller Manta Resort er det utrolige undervannsrommet! Du kan faktisk bo i et rom som er nedsenket fire meter under overflaten, og gir deg en enestående utsikt over Det indiske hav. 

Opplevelsen er virkelig enestående, med et bredt utvalg av sjødyr som svømmer rundt deg mens du sover. Hvis du leter etter en unik måte å oppleve skjønnheten i Tanzania, er Manta Resort definitivt verdt et besøk!

Bertram's Buss Hotel

Bertram's Hotel Hartland er en unik opplevelse for reisende som besøker Bideford i Storbritannia. Dette hotellet ligger på den pittoreske Hartland-halvøya, og tilbyr en rekke overnattingsopplevelser for gjestene. 

Fra en koselig toetasjes buss til et tradisjonelt hotellrom, det er noe for enhver smak. Enten du leter etter en romantisk ferie eller et eventyr for hele familien, er Bertram's Hotel Hartland stedet å bo. Dobbeltdekkerbussen er et unikt alternativ for alle som ønsker å sove på en toetasjesbuss! 

Den er utstyrt med alle fasiliteter du forventer, inkludert kjøkkenkrok, sittegruppe og TV. Og best av alt er det kjæledyrvennlig, så du kan ta med deg de lodne vennene dine på turen. Hvis du er ute etter noe mer tradisjonelt, finnes det også hotellrom tilgjengelig. 

Hvert rom er utstyrt med moderne bekvemmeligheter og fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Så hvis du leter etter en unik og spennende opplevelse, er Bertram's Hotel Hartland det perfekte stedet for deg.

Ishotellet i Jukkasjärvi, Sverige

Hvem hadde trodd at et hotell laget av is og snø skulle eksistere? Vel, det gjør det! IceHotel i Sverige er en opplevelse uten like - det er det perfekte tilfluktsstedet for vinterelskere. Hvert år bygges et nytt hotell fra bunnen av, som kun bruker is og snø. 

Og selvfølgelig er det fylt med rom laget av is og snø, møbler og til og med kunstskulpturer. Det er som å gå inn i et iskaldt vinterlandskap! Den beste delen? Du kan til og med tilbringe natten i et av disse kalde rommene! 

Men ikke bekymre deg - du vil ikke fryse. Rommene er utstyrt med spesielle soveposer og pelsforede tepper for å holde deg varm. Og hvis du føler deg modig, kan du til og med dyppe deg i den nærliggende frosne elven! 

Alt i alt er IceHotel en unik, en gang i livet opplevelse som du ikke vil gå glipp av. Så pakk kofferten og dra til Sverige for det ultimate ishotelleventyret!

Kilder: 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.