06 Jan
06Jan

Her får du en liste over de 11 mest unike luksuriøse hotell verden rundt. Føler du for å booke et opphold kan du klikke på overskriften til hvert enkelt hotell. Da blir du ført videre til Hotels.com

Det finnes mange spennende hotell å besøke i verden, men få skiller seg ut som disse fantastiske fasilitetene som du vil se i denne artikkelen. Er du ikke opptatt av pris og vil ha en uforglemmelig hotellopplevelse, vil nok noen av disse vakre hotellene garantert vekke din reiselyst.

Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay

Four Seasons Resort Bali ved Jimbaran Bay er et luksuriøst femstjerners hotell som ligger på den indonesiske øya Bali. Med sin fantastiske utsikt over Jimbaran Bay, er det det perfekte stedet for en avslappende og luksuriøs ferie. 

Fra de luksuriøse rommene og suitene til de toppmoderne fasilitetene tilbyr feriestedet noe for enhver smak. Enten du leter etter en romantisk ferie for par eller en familieferie, er dette det perfekte stedet å bo. Ferieanlegget tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, et spa- og velværesenter og et salongområde. 

Det er til og med en lekeplass og utendørsaktiviteter for barna. Og er du ute etter noe mer eventyrlystent, kan du bestille en surfetime eller dra på fisketur med feriestedets erfarne fiskeguider. Med sine luksuriøse fasiliteter og praktfull utsikt over Jimbaran Bay, er Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay det perfekte stedet å bo for en uforglemmelig ferie.

The Royal at Atlantis

Opplev høyden av luksus på Royal at Atlantis, Bahamas. Dette femstjerners hotellet kan skryte av noen av de mest utrolige fasilitetene som er tilgjengelige, fra restauranter i verdensklasse til luksuriøse rom. 

Tilbring dagene med å slappe av ved bassenget, utforske akvariet og til og med svømme med delfiner! The Royal at Atlantis tilbyr også en rekke luksuriøse rom, fra suiter med havutsikt til signaturen Sky Loft. 

Hvert rom er utstyrt med de nyeste fasilitetene, fra høyhastighetsinternett til møbler i boutique-stil. Hotellet tilbyr også en eksklusiv salong for gjester, hvor du kan nyte drinker og snacks mens du beundrer havutsikten. 

Enten du leter etter en romantisk ferie eller bare en avslappende ferie, vil Royal at Atlantis garantert gi deg en uforglemmelig opplevelse. Med sine luksuriøse fasiliteter, praktfull havutsikt og fasiliteter i verdensklasse, er The Royal at Atlantis det perfekte reisemålet for en perfekt ferie.

Titanic Mardan Palace Hotel i Tyrkia

Hvis du leter etter den ultimate luksusopplevelsen, trenger du ikke lete lenger enn til Titanic Mardan Palace Hotel i Tyrkia. Dette ekstravagante 5-stjerners hotellet tilbyr en rekke førsteklasses fasiliteter, fra 24-timers concierge-service til spa- og treningssenter i verdensklasse. 

Hvert rom er dekorert med italiensk marmor og har håndvalgte møbler, noe som gir deg en følelse av storhet og luksus. I tillegg tilbyr hotellets restauranter og barer utsøkt lokal og internasjonal mat som du ikke vil kunne finne andre steder. 

Og hvis du ønsker å slappe av, kan du dra nytte av de mange bassengene, badstuene og damprommene. Med sin luksuriøse atmosfære og utrolige fasiliteter er Titanic Mardan Palace Hotel det perfekte stedet for en spesiell anledning eller en romantisk ferie. 

Enten du er på forretningsreise eller for fornøyelsens skyld, vil du bli grundig imponert over Titanic Mardan Palace Hotels nivå av luksus og komfort.

Emirates Palace, Abu Dhabi

Emirates Palace Hotel i Abu Dhabi er en opplevelse uten like. Fra det øyeblikket du går inn, er du omgitt av luksus og eleganse. Hotellet har en rekke fasiliteter, fra toppmoderne fasiliteter til servering og underholdning i verdensklasse. 

Rommene er luksuriøse og romslige, med en rekke fasiliteter for å sikre et komfortabelt og avslappende opphold. Hotellet har også en rekke restauranter og barer for enhver smak, fra god mat til uformelle snacks. 

Og for de som leter etter litt eventyr, har hotellet en rekke aktiviteter, som spa, golfbane og til og med en privat strand. Enten du leter etter en romantisk ferie eller en familieferie, har Emirates Palace Hotel noe for enhver smak. Det er det perfekte stedet å oppleve det beste av luksus og fritid.

The Chedi Andermatt i Sveits

Chedi Andermatt Hotel er et utsøkt 5-stjerners hotell som ligger i de sveitsiske alpene. Med sin fantastiske beliggenhet og luksuriøse innkvartering er det det perfekte stedet for en ferie.Hotellet ligger i den pittoreske landsbyen Andermatt og er omgitt av fantastisk utsikt. 

Du kan utforske turstiene, ta en dukkert i utendørsbassenget eller slappe av i det rolige spaet. Hotellet tilbyr også en rekke rom og suiter, som alle er elegant innredet. For ekstra luksus kan du bestille en av deres romslige suiter, som kommer med separat stue og stor terrasse.


Hotellet har også en rekke fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig. Fra innendørsbassenget og boblebadet til treningssenteret og badstuen er det noe for enhver smak. Og hvis du ønsker å komme deg ut og utforske byen, tilbyr hotellet gratis transport til de lokale attraksjonene. 

På Chedi Andermatt Hotel er du garantert å nyte et luksuriøst og minneverdig opphold.

Boulders Resort & Spa Scottsdale

Boulders Resort & Spa Scottsdale er et flott reisemål for en ferie. Det ligger i et naturskjønt ørkenlandskap og tilbyr et bredt utvalg av rom og suiter som dekker ethvert behov. Fra enkle rom til luksuriøse suiter, det er noe for enhver smak. 

Anlegget har også en rekke fasiliteter som et spa med full service, en golfbane og en restaurant i verdensklasse. For de som ønsker å slappe av, er det et oppvarmet basseng, et boblebad og en badstue. 

Det er også mange aktiviteter for å holde gjestene underholdt, fra sykkel- og turstier til tennisbaner og en bowlinghall. Enten du er ute etter en romantisk ferie eller en morsom familieferie, har Boulders Resort & Spa Scottsdale noe for enhver smak. 

Med sitt fantastiske ørkenbakgrunn og sitt utvalg av fasiliteter, er det ikke rart hvorfor dette feriestedet er et populært reisemål for reisende.

The Oberoi Udaivilas i Udaipur

Oberoi Udaivilas Hotel i Udaipur er en luksuriøs oase av ro og stillhet. Dette hotellet ligger i den romantiske byen med innsjøer, og tilbyr en uforglemmelig opplevelse. Hotellet har en vakker beliggenhet, med fantastisk utsikt over bypalasset og de omkringliggende åsene. 

Rommene og suitene er smakfullt innredet og tilbyr alle moderne bekvemmeligheter. Fra romslige bad til private balkonger, hver detalj er designet med største omhu. Hotellet tilbyr også en rekke andre fasiliteter, som en restaurant med flere retter, et spa og et treningssenter. 

Enten du er her for en romantisk ferie eller en familieferie, har Oberoi Udaivilas Hotel noe for enhver smak. Så hvis du leter etter et luksuriøst opphold i Udaipur, er Oberoi Udaivilas Hotel definitivt verdt et besøk!

Conrad Maldives på Rangali Island

Conrad Maldives Rangali Island er et utrolig feriested, som ligger i den vakre Sør-Ari-atollen på Maldivene. Dette luksuriøse feriestedet har en rekke rom og suiter som passer ethvert budsjett, samt utrolige fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt enda mer behagelig. 

Fra beliggenheten til rommene, til fasilitetene, dette er et paradis som garantert vil gjøre drømmeferien til virkelighet. Feriestedet ligger på to øyer, forbundet via en 500 meter lang bro. 

Her finner du en rekke luksuriøse rom og suiter, hver med fantastisk utsikt over Det indiske hav. Feriestedet tilbyr også en rekke fasiliteter, inkludert et evighetsbasseng, et spa, en rekke restauranter og en rekke vannsportaktiviteter. Og du finner alt dette omgitt av det krystallblå vannet på Maldivene. 

Enkelt sagt, Conrad Maldives Rangali Island er det perfekte reisemålet for en én gang i livet flukt. Fra den fantastiske beliggenheten til de luksuriøse rommene og suitene, lover dette feriestedet en opplevelse du sent vil glemme.

Al Maha Desert Resort & Spa i Dubai

Hvis du leter etter et uforglemmelig opphold i Dubai, er Al Maha Desert Resort & Spa det perfekte reisemålet. Feriestedet ligger i hjertet av ørkenen, og tilbyr fantastisk utsikt over landskapet og er omgitt av naturlig skjønnhet. 

Anlegget har luksuriøse rom og suiter, hver med sitt eget private basseng eller boblebad. Når du ikke slapper av på rommet ditt, kan du dra nytte av en lang rekke fasiliteter, inkludert et spa, et utendørsbasseng og et toppmoderne treningssenter. 

Det er også mange aktiviteter å nyte, inkludert kamelturer og safariturer. I tillegg kan du ta en rolig spasertur gjennom feriestedets område og utforske den nærliggende ørkenoasen. Med sine luksuriøse rom, fasiliteter og aktiviteter vil Al Maha Desert Resort & Spa garantert gjøre oppholdet ditt i Dubai uforglemmelig.

Mulia Resort på Bali

Mulia Resort på Bali er en luksusdestinasjon som garantert vil overgå dine forventninger. Dette feriestedet ligger langs den fantastiske kystlinjen, og tilbyr fantastisk utsikt og en fredelig atmosfære. 

Feriestedet har en rekke overnattingssteder, alt fra tradisjonelle rom til luksuriøse suiter. Hvert rom er designet med komfort og bekvemmelighet i tankene, slik at du kan hvile og slappe av med stil. 

Feriestedet har også en rekke fasiliteter, fra restauranter til spa. Det er noe for enhver smak, fra den mest kresne reisende til budsjettbevisste. Og hvis du ønsker å utforske området, er feriestedet beleilig plassert i nærheten av en rekke attraksjoner. 

Med Mulia Resort får du det beste fra begge verdener - en luksuriøs og avslappende opplevelse, omgitt av frodig regnskog og spektakulære strender. Enten du leter etter en romantisk ferie eller bare en morsom ferie, vil Mulia Resort garantert gi en uforglemmelig opplevelse.

Four Seasons Hotel i Las Vegas

Four Seasons Hotel Las Vegas er et førsteklasses valg for et luksuriøst opphold i byen. Hotellet ligger på Las Vegas Strip, og tilbyr fantastisk utsikt over området rundt. Rommene og suitene er romslige og elegant innredet, noe som gjør dem perfekte for både forretnings- og fritidsreisende. 

For de som søker det ultimate innen komfort, har hotellet også et utvalg av overdådige suiter og penthouseleiligheter med egne private terrasser. Gjestene kan også dra nytte av hotellets mange fasiliteter, inkludert et spa- og treningssenter med full service, en rekke restauranter og barer og et utvalg utendørsbassenger. 

Med sin fantastiske arkitektur og luksuriøse fasiliteter gir Four Seasons Hotel Las Vegas et perfekt hjem for de som besøker byen. Enten du er ute etter en romantisk ferie eller en familieferie, vil hotellet gjøre oppholdet ditt til en uforglemmelig opplevelse.

Kilder: Hotels.com


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.