08 Apr
08Apr

Spania er kjent som en av verdens beste destinasjoner for golfreiser. Med et mildt klima, fantastisk mat og en rekke golfbaner i verdensklasse, er det ikke rart at golfere fra hele verden besøker Spania hvert år. Men hvor ligger de beste golfbanene, og kan du booke reisen selv? Å booke golfreiser via byrå kan være en stor ekstrakostnad. Derfor har vi listet opp de mest populære destinasjonene for nordmenn når de skal på golftur til spania og hvordan dere kan booke oppholdet selv med flere hotell å velge mellom. 

Madrids beste golfbaner for for golftur til Spania

Madrid er en av de mest spennende og pulserende byene i Europa, og samtidig har byen også mye å by på når det gjelder golf. Club de Golf La Moraleja og Club de Golf Retamares er to av de mest imponerende golfbanene i Madrid-regionen, og hver har sitt eget særpreg.


1. Club de Golf La Moraleja

Club de Golf La Moraleja er en eksklusiv golfklubb som ligger nord for Madrid. Klubben ble grunnlagt i 1975 og er i dag en av de mest prestisjetunge golfklubbene i Europa. Klubben har totalt fire golfbaner, hvorav to er 18-hulls og to er 9-hulls baner. Alle banene er designet av Jack Nicklaus, en av verdens mest anerkjente golfbanearkitekter.

Club de Golf La Moraleja er kjent for å være en utfordrende golfbane som krever høy grad av teknisk dyktighet og presisjon fra spillerne. Banen er anlagt i et vakkert landskap med store vannhinder og bunkere som gjør at spillerne må tenke nøye gjennom hvert slag. I tillegg til golfbanene, har klubben også en rekke andre fasiliteter, som tennisbaner, svømmebasseng og et stort klubbhus .

Beste hotell i nærheten: Hotel NH Madrid Las Tablas


2. Club de Golf Las Retamares

Club de Golf Las Retamares ligger også i nærheten av Madrid, i Algete-området. 

Banen ble designet av den anerkjente golf arkitekten José Gancedo og åpnet i 1992. Banen er kjent for å være en av de beste i Madrid-regionen, og den er ofte vertskap for profesjonelle golfturneringer. Banen er anlagt i et vakkert og naturskjønt område, og er omgitt av furuskog og enger.

Club de Golf Las Retamares har en 18-hulls golfbane som har en rekke utfordrende hull, inkludert vannhindre og sandfeller. Banen er designet slik at spillerne må tenke nøye gjennom hver enkelt slag for å oppnå et godt resultat. 

Klubben har også en rekke andre fasiliteter, som driving range, putting green, pro shop og et stort klubbhus med restaurant og bar.

Sammenlignet med Club de Golf La Moraleja, er Club de Golf Las Retamares en mer avslappet og uformell golfbane, men den har likevel en høy grad av kvalitet og profesjonalitet. Begge golfbanene i Madrid har noe unikt å tilby og kan tilby en fantastisk golfopplevelse for både nybegynnere og erfarne spillere.

Beste hotell i nærheten: AC Hotel San Sebastián de los Reyes by Marriott


Gran Canaria - Perfekt reisemål for golfreiser i Spania

Campo de Golf de Maspalomas og El Cortijo Club de Campo er to av de beste golfbanene på Gran Canaria. De ligger begge på øya Gran Canaria, som er en del av Kanariøyene i Atlanterhavet. 

Selv om begge banene ligger på Gran Canaria, har de forskjellige egenskaper som gjør dem unike. Campo de Golf de Maspalomas har en mer klassisk stil og en fantastisk beliggenhet ved havet, mens El Cortijo Club de Campo er en moderne bane med fantastisk utsikt over fjellene. 

Uansett hvilken bane man velger å spille på, er det ingen tvil om at begge vil gi en flott golfopplevelse på den vakre øya Gran Canaria.


3. Campo de Golf de Maspalomas

Campo de Golf de Maspalomas ligger i San Bartolomé de Tirajana, på sørkysten av Gran Canaria. Banen er designet av Mackenzie Ross og åpnet i 1968. Den er kjent for sin unike beliggenhet og vakre omgivelser, som inkluderer sanddyner og havutsikt. Banen er 18-hulls, par 73, og har en total lengde på 6.039 meter. Den har også et drivings range, putting-green og chipping-område. Spillerne kan forvente å møte mange utfordrende hull på denne banen, inkludert det legendariske hullet nr. 6, som har blitt kåret som et av de mest spektakulære i Spania.

Hotell i nærheten: Seaside Sandy Beach


4. El Cortijo Club de Campo

El Cortijo Club de Campo ligger i Telde, på østkysten av Gran Canaria. Banen ble designet av Blake Stirling og Marco Martín, og åpnet i 2002. Den er 18-hulls, par 72, og har en total lengde på 6.308 meter. Banen er kjent for å ha en imponerende layout som passer til både nybegynnere og erfarne spillere. Den har også et driving range og en putting green. El Cortijo Club de Campo har en flott beliggenhet omgitt av vakre fjell og landskap, og det er ingen tvil om at spillerne vil kunne nyte den fantastiske utsikten mens de spiller.

Hotell i nærheten: Valtisya Pool & Airport


Fantastiske golfbaner på Alicante

Alicante er en av de mest populære destinasjonene for golfere i Spania. Med sitt milde klima og fantastiske golfbaner, tiltrekker Alicante seg golfere fra hele verden. Her er en sammenligning av fire av de beste golfbanene i Alicante-området. Samlet sett er disse fire golfbanene i Alicante-området svært forskjellige, med ulike design, utsikt og beliggenhet. Uansett hva slags golfopplevelse du er ute etter, finnes det en bane som passer for deg i Alicante.


5. Club de Golf Bonalba

 Club de Golf Bonalba ligger i Mutxamel, Alicante, og er en 18-hulls bane som ble designet av den anerkjente golfbanearkitekten Ramón Espinosa. Banen har en spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet, og er kjent for sine brede fairwayer og utfordrende greener. Her kan du også nyte den vakre naturen i Alicante-området, da banen ligger omgitt av åser og trær.

Hotell i nærheten:  Sercotel Hotel Bonalba Alicante


6. Campoamor Golf Club

Campoamor Golf Club er en 18-hulls bane i Orihuela, Alicante, og er designet av Rafael de la Hoz. Banen ligger ved kysten og har en fantastisk utsikt over Middelhavet. Banen er kjent for sine brede fairwayer og utfordrende greener, samt for sin velholdte bane. I tillegg har banen en flott driving range og treningsområde.

Hotell i nærheten: Hotel Servigroup La Zenia


7. Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

En nydelig gold resort som ligger i Denia, Alicante, og er en 27-hulls bane som ble designet av José María Olazábal. Banen ligger i et område med fjell og sjøutsikt, og har en vakker og variert layout. Banen har også et imponerende klubbhus og spa, samt en restaurant som serverer lokal mat. 


8. El Plantío Golf Resort

El Plantío Golf Resort ligger i nærheten av Alicante, og er en 18-hulls bane designet av Manuel Ferry Ruiz. Banen ligger i en parklignende setting og er kjent for sine brede fairwayer og store greener. Banen er også veldig tilgjengelig, og ligger bare noen få minutter fra Alicante flyplass og sentrum. 

Det kommer flere etter hvert

Spania har et stort utvalg av golfbaner å velge mellom, inkludert Catalonia, Balearene og mye mer. Følg med videre så skal vi gi deg flere golfbaner å velge mellom i løpet av uken. 

 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.