29 Apr
29Apr

Det finnes ekstremt mange søketjenester på nett for booking av hotellrom. Men å sjekke prisene på alle disse plattformene tar veldig lang tid. Derfor ble HotelsCombined lansert i Norge i 2022, som lar deg enkelt søke priser på mange av de største bookingsidene på nett og gir deg den beste prisen med en gang. Men fungerer denne tjenesten i Norge, og får du opp priser i norske kroner? Her får du svar på alt du lurer på angående: 

 • Priser og hvordan tjenesten fungerer
 • Hvordan du kan enkelt sammenligne priser
 • Finne den norske nettsiden som gir all informasjon på norsk

Prøv norske HotelsCombined her for enklere hotellbestilling

Koseptet til HotelsCombined

Om du leter etter et spesifikt hotell eller ser etter rimeligste pris på hoteller med god standard, er det mye enklere å ha kun 1 nettside å forholde seg til. I søkene får du for eksempel opp priser fra både Agoda, Hotels.com og Expedia i samme søket, istedenfor å måtte gå til hver av disse nettsidene for å finne den beste prisen. 

Fordeler
Ulemper
 • Rask søketjeneste
 • Mange søkealternativer
 • Får opp alle tilgjengelig rom og datoer
 • Enkelt integrert bookingsystem for alle plattformer
 • Du kan ikke booke fly på alle plattformer

Det som er litt viktig å merke seg med denne tjenesten er at det er en samletjeneste for bookingselskaper, og at ikke alle bookingsider tilbyr booking av fly. For eksempel, finner du den beste hotellprisen på Hotels eller Agoda, må du booke flybillettene på en annen side.  Finner du derimot den beste prisen på for eksempel Expedia på hotell får du også muligheten til å bestille fly. men trenger du først og fremst et tilbud på oppholdet har du mange forskjellige bookingsider å velge mellom.

Hvordan booker jeg på HotelsCombined?

 1. Gå til nettsiden her

 2. I det store søkefeltet skriver du inn din destinasjon, enten land, by, landemerke eller hotellnavn

 3. Etterpå velger du avreise og hjemreisedato

 4. Skriv deretter inn antall personer som skal være med på oppholdet

 5. Klikk på søk knappen så får du opp priser fra hundrevis av kjente bookingsider på nett

Konklusjon

HotelsCombined er en enkel løsning som sammenligner hotellpriser fra mange forskjellige nettsider samtidig. Det er ikke slik at alle bookingsider er oppdaterte på priser, og derfor er det lurt å sammenligne dette før du bestiller. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.