11 Jan
11Jan

Hotels.com er en ledende nettside for hotellbestillinger på nett. Historien til nettsiden går tilbake til 1991, da den ble grunnlagt under navnet Hotel Reservations Network (HRN). Siden har den vokst til å bli et av de mest kjente merkene innen hotellbooking, med et stort utvalg av hoteller over hele verden.

På Hotels.com kan du enkelt finne og bestille overnatting på et stort utvalg av hoteller, fra luksushoteller til rimelige alternativer. Du kan også finne spesielle tilbud og rabatter, samt bestille pakkereiser med hotell, fly og leiebil.

Bookingprosessen på Hotels.com er enkel og brukervennlig. Du kan søke etter hoteller ved hjelp av filtre som pris, beliggenhet og anmeldelser, og deretter velge ønsket hotell og datoer. Deretter vil du få opp et valg av tilgjengelige rom og priser, og du kan velge det som passer deg best. Etter at du har gjort dette, vil du få bekreftet reservasjonen din, og du vil få en bekreftelse på e-post.

Samlet sett kan man si at Hotels.com er en pålitelig og enkel å bruke nettside for å bestille hotellopphold. Det store utvalget av hoteller og muligheten for å finne gode tilbud, gjør at dette er et godt valg for de som skal reise.

Hvordan booke hotell på Hotels.com?

 1. Gå til Hotels.coms nettside.
 2. Skriv inn destinasjonen din i søkefeltet, samt datoene for oppholdet ditt.
 3. Velg det hotell du ønsker å booke, ved å klikke på det.
 4. Se på tilgjengelige rom og priser, og velg det som passer deg best.
 5. Fyll ut kontaktinformasjonen din, og velg betalingsmetoden din.
 6. Gjennomgå reservasjonen din, og kontroller at all informasjon er korrekt.
 7. Godta vilkårene og betingelsene, og klikk på "Fullfør bestilling" knappen.
 8. Du vil motta en bekreftelse på e-post, med detaljene om reservasjonen din.

Det er viktig å merke seg at du kan være påkrevd av hotellene å gi kredittkort informasjonen din for å gjøre reservasjonen. Hotels.com har et ikke refusjons policy for de fleste reservasjoner, og du kan derfor måtte betale et depositum eller hele beløpet på forhånd. Det kan være lurt å lese gjennom avtalene og vilkårene nøye før du gjør en reservasjon 

Kriterier du må være klar over før du booker

 • Hoteller kan ha forskjellige vilkår for avbestilling og refusjon, så det er viktig å lese gjennom dette før du gjør en reservasjon.
 • Det kan være et kredittkort depositum som skal betales på forhånd for å sikre reservasjonen.
 • Noen hoteller kan kreve at du viser gyldig ID ved innsjekking.
 • Det kan være en minimumsalder krav for å gjøre reservasjonen.
 • Hoteller kan ha et maks antall gjester per rom, og ekstra sengeplass kan koste ekstra.
 • Hoteller kan ha begrensninger på tjenester og fasiliteter som er tilgjengelige på grunn av Covid-19 eller andre årsaker.
 • Hoteller kan ha et ikke-røykings policy og kan kreve ekstra avgift hvis reglene brytes.
 • Det kan være et ekstra gebyr for forsenget utsjekking eller tidlig innsjekking.
 • Hoteller kan avslå eller kansellere reservasjoner dersom betingelsene ikke er oppfylt.

Det er viktig å lese gjennom vilkårene før du gjør en reservasjon for å unngå ubehagelige overraskelser eller misforståelser senere. Hotels.com har egne vilkår for å benytte siden og gjøre reservasjoner som kan variere fra hotell til hotell. Du kan lese dem på siden deres eller under bestillingsprosessen. 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.