08 Apr
08Apr

Apollo Reiser er en skandinavisk reiseoperatør som tilbyr en rekke ulike reiseprodukter til feriedestinasjoner over hele verden. Selskapet ble grunnlagt i 1986 og har siden den gang etablert seg som en av de ledende aktørene i Norge innenfor pakkereiser. 

 Land Apollo tilbyr reiser til

LandStedsnavn
SpaniaMallorca

Gran Canaria

Tenerife

Costa del Sol
HellasKreta

Rhodos

Korfu

Santorini
TyrkiaAlanya

Antalyakysten

Bodrum

Marmaris
EgyptHurghada

Sharm el-Sheikh

Marsa Alam
ItaliaSicilia

Sardinia

Amalfikysten
USANew York

Miami

Los Angeles

Las Vegas
ThailandPhuket

Krabi

Koh Samui

Bangkok
MexicoCancun

Playa del Carmen

Tulum

Puerto Vallarta


Gjennom Apollo Reiser kan du booke en rekke ulike typer reiser, inkludert charterreiser til sol- og badebyer i Europa og andre deler av verden, storbyferier, cruise, rundreiser og skireiser. Selskapet tilbyr også reiser til spennende og eksotiske destinasjoner som Thailand, Mexico og Sri Lanka, samt flere ulike typer aktivitetsferier som dykking og golfturer. 

Apollo Reiser har fokus på å tilby sine kunder gode opplevelser til en rimelig pris, og selskapet har gjennom årene blitt kjent for å levere høy kvalitet på sine reiseprodukter og god kundeservice. Selskapet har også en bærekraftig profil og jobber aktivt med å redusere miljøpåvirkningen fra sin virksomhet.

Hvor mye koster det å bestille tur med Apollo reiser?

For å sammenligne priser med å booke selv på nettet fremfor å kontakte Apollo, har vi sjekket prisene på både Apollo sine nettsider og HotelsCombined. 


ApolloHotelsCombinedHotell
København, Danmark23 837,-*19 227,-*Scandic Copenhagen
Sunny Beach, Bulgaria31 952,-*11 502,-*Melia Sunny Beach
Phuket, Thailand66 144,-*43 035,-*Orchidacea Resort

*Testen er utført 08.04.2023 og prisene kan avvike når du besøker lenkene. Priser varierer gjennom hele året. 

Først fant vi prisene på Apollo.no på forskjellige reisemål og datoer. Deretter Sammenlignet vi prisene gjennom HotelsCombined og fant de beste prisene på både fly og hotell gjennom Expedia. Dette er prisene for 4 reisende (to voksne og to barn), samme romtype og avreisedato på de forskjellige reisemålene. Om du klikker på beløpene ovenfor går du direkte til våre søk. 

I norden er det ikke store forskjellene, men til sørlige eller østlige strøk fant vi veldig store prisforskjeller. Som regel får du noe avslag når det er et større reisefølge, men stort sett er det mer kostbart å bestille gjennom Apollo fremfor å booke hotell og fly separat på andre nettsteder. 

Hva er fordelen med å bruke et reisebyrå som Apollo?

En av de største fordelen er at det er enklere booking. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn dato, antall reisende, og deretter får du opp priser på hotell inkludert fly. På andre søkemotorer derimot, kan det være vanskelig å finne frem til hvordan du booker både fly og hotell samtidig. 

Booking via HotelsCombined

Det er ganske enkelt å sammenligne flere selskap som på denne plattformen når det gjelder hotellpriser . Blant annet har de samarbeid med Expedia hvor du finnes som regel konkurransedyktige priser på både fly og hotell. 

Men søkeprosessen er litt tungvint. Først må du finne hotellet på HotelsCombined for å få rabattert pris, og deretter må du søke på pakke reise hos Expedia. De øvrige samarbeidspartnerne på HotelsCombined har ikke flysøk inkludert.

Slik fant vi de beste prisene gjennom HotelsCombined: 

  1. Søkte på nettsiden på HotelsCombined sine nettsider
  2. Skrev inn hotellnavn i søkefeltet
  3. La inn antall reisende og ønsker avreise- og hjemreisedato
  4. Klikket på søk og valgte Expedia på pris
  5. Gikk inn på Expedia sine nettsider og søkte på pakkereise istedenfor til samme hotellet

Dermed kom det en konkurransedyktig pris opp på skjermen for både fly og hotell. Om du hadde valgt andre sider ville du måtte bestille hotell først og deretter fly på en annen side. Da blir det straks mer kostbart. 

Konklusjon

Ut i fra vår test er det store penger å spare på å bestille utenom store reisebyrå. Men får du til dette selv? På en mobiltelefon er dette veldig kronglete. Men klart, når du kan spare nesten halve prisen på en reise er det klart at det lønner seg å gjøre jobben selv. 

Men fordelen med å bruke Apollo er at du får egen kundeservice mens du er på reise. Dette betyr at om det oppstår forsinkelser eller problemer så er e der for å hjelpe deg. Booker du selv må du ta kontakt med flyselskapet direkte dersom noe skulle komme i veien. 


Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.